Η σοκαριστική αποκάλυψη Ελληνίδας ηθοποιού για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον σύντροφό της
Showbiz

Η σοκαριστική αποκάλυψη Ελληνίδας ηθοποιού για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον σύντροφό της

Ηθοποιός είχε σχέση με έναν διαφημιστή σχεδόν πέντε χρόνια. Για τη σχέση που είχε και την κακοποίηση που δέχτηκε μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

«Τη δεύτερη μέρα του αρραβώνα μου είπε τώρα είσαι δικιά μου και θα κάνεις ό,τι σου λέω, θέλω να παρατήσεις το θέατρο» είπε η ηθοποιός που περιέγραψε πως σταδιακά ξεκινώντας από απλή μουρμούρα η ζωή της μετατράπηκε σε κόλαση. «Κάποια στιγμή του λέω δεν αντέχω άλλο με έσκασες. Και παίρνει το μαξιλάρι και πάει να μου το χώσει στο πρόσωπο και μου λέει δεν θέλω να αναπνέεις. Και μετά τραβάει το μαξιλάρι και μου λέει «είδες τι ωραία που είναι να μην αναπνέεις;» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Δρακοπούλου, που τότε που ήταν μαζί έπαιζε στη Λάμψη και στη σειρά «Καλημέρα Ζωή»!

Και πρόσθεσε: «Μου έλεγε γιατί αργείτε στην πρόβα και του λέω με έπρηξες και μου δίνει το πρώτο χαστούκι. Λέω μία λύση είναι να μην του φέρνω αντιρρήσεις γιατί άρχισα να φοβάμαι. Δεν ήξερα σε ποια στιγμή θα συμβεί αυτό και με ποια αιτία.»

Εκεί που άρχισε να μου βγαίνει και φόβος και υστερία ήταν μία βράδια που ήρθε να με πάρει από παράσταση, που ζήλεψε γιατί είχε πάει καλά η παράσταση, και μου λέει σε αυτή την παράσταση έπρεπε να είμαι κι εγώ και κάποιος σου αρέσει σε αυτή την παράσταση. Όχι δε μου αρέσει, όχι σου αρέσει, μπαμ μου δίνει μπουνιά στο στομάχι. Σου αρέσει και μου το κρύβεις. Και μου δίνει μια μπουνιά στο στομάχι, αρχίζουν και πονούν όλα τα μέσα μου και εγώ να μην ξέρω, γιατί πρώτη φορά έφαγα μπουνιά, να με πιάνουν σπασμοί και να λέω τώρα έπαθα αιμορραγία, χτύπησε κανένα νεύρο, πρέπει να πάω να κάνω ακτινογραφία; Σοκαρίστηκα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved