Μελίνα Μακρή: «Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια»
Showbiz

Μελίνα Μακρή: «Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια»

Η Μελίνα Μακρή πιστεύει στον εαυτό της. Αν όμως δεν χτυπούσαν τα τηλέφωνά της για να της προτείνουν δουλειές θα σκεφτόταν πως ίσως δεν κάνει για αυτό το επάγγελμα;

«Είμαι πεισματάρα, θα βάλω ένα στόχο και θα τον πετύχω, χωρίς να κοιτάζω δεξιά κι αριστερά. Η δουλειά είναι για μένα ένας σημαντικός τομέας της ζωής μου και δίνω το 100% του εαυτού μου» τόνισε στο People.
-Πότε αποφάσισες ότι το να τραγουδάς θα το κάνεις και επάγγελμα; Υπήρξε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικά ή συζήτηση;
«Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Όταν τελείωσα το Λύκειο, είχα ξεκινήσει να δουλεύω σε ένα ρεμπετάδικο στην Άρτα. Σπούδαζα και παράλληλα τραγουδούσα, έχοντας τη συγκατάθεση των γονιών μου, οι οποίοι χαίρονταν με αυτό. Σε αυτά τα δύο χρόνια που δούλεψα εκεί έβλεπα πως ερχόταν πολύς κόσμος που μου έλεγε πως ήρθε για να με ακούσει και ένιωθα μεγάλη αυτοπεποίθηση .Ένα ακόμη περιστατικό ήταν όταν πήγα σε μια οντισιόν που έκανε το Ποσειδώνιο μαζί με τον πατέρα μου. Είχε μεγάλη ουρά και ήθελα να φύγω. Ήταν τότε που υπήρχαν ριάλιτι και έβγαιναν πολλοί τραγουδιστές. Είχε τόσα πολλά άτομα, που είχα απογοητευτεί και σκεφτόμουν πως «αποκλείεται να με πάρουν». Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που με στήριζε και μου έλεγε «κάτσε, αξίζεις». Τελικά έμεινα και στο τέλος με επέλεξαν. Και οι δυο γονείς μου με έχουν στηρίξει. Η μητέρα μου, μάλιστα, πήγαινε σε μουσικό σχολείο, ενώ και ο αδελφός μου ασχολείται με τη μουσική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved