Κατερίνα Στανίση: «Όταν λες τη γνώμη σου, γίνεσαι και κακός. Μα αφού δεν τα λένε;»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: «Όταν λες τη γνώμη σου, γίνεσαι και κακός. Μα αφού δεν τα λένε;»

Η διασκέδαση έχει αλλάξει ή στην ουσία όλα τριγύρω αλλάζουν και όλο τα ίδια μένουν; Τι πιστεύει γι αυτό η Κατερίνα Στανίση;

«Κάποιες φορές είχε ξεφύγει από το λαϊκό. Είχε γυρίσει στο πιο μοντέρνο. Αλλάζουν οι μόδες στη μουσική και στα τραγούδια, αλλά πια το λαϊκό έχει γυρίσει από χέρι. Ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή» τόνισε στο Καρφί.
-Κι εσύ πάντως κατά καιρούς προσπάθησες να πας με τα ρεύματα των εποχών, αλλά είχες τη φωνή σου, που κράταγε το «ίσο».
«Ναι, δεν μπορώ να την αλλάξω τη φωνή μου, είναι λαϊκή. Έκανα κάποιες απόπειρες, αλλά όχι ότι ξέφυγα εντελώς. Και βλέπεις σήμερα αυτούς που η φωνή τους δεν είναι λαϊκή να προσπαθούν να τραγουδήσουν λαϊκό. Και σου 'ρχεται να τους ρίξεις σφαλιάρα. Αλλά από την άλλη δεν μπορείς να κατηγορείς τους επιχειρηματίες. Σου λέει, κύριε θα το παίξεις μάγκας; Πού πας μόνος σου; Πρέπει να παίξεις και λαϊκά. Τι θα πεις στον κόσμο; Και ο κάθε τραγουδιστής δεν είναι για να τα λέει και όλα. Δεν μπορούν να τα τραγουδήσουν όλα. Το δύσκολο πάντως είναι το λαϊκά. Ή το 'χεις ή δεν το 'χεις. Παλιά, μπορούσε να ήταν κάποια μοντέλο, αλλά ανεξάρτητα από αυτά θα έπρεπε να έχει και φωνή. Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει. Ας πάει να σφουγγαρίζει σκάλες. Αρκεί να τα λέει, αλλά δεν τα λέει όμως. Βέβαια, όταν λες τη γνώμη σου, γίνεσαι και κακός. Μα αφού δεν τα λένε; Σώνει και καλό, να πάμε με το σύστημα;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved