Πωλίνα: «Δεν μπορώ να βλέπω αυτές τις μουτσούνες τις σιλικονάτες με τα πρησμένα χείλη…»
Showbiz

Πωλίνα: «Δεν μπορώ να βλέπω αυτές τις μουτσούνες τις σιλικονάτες με τα πρησμένα χείλη…»

Η Πωλίνα σε συνέντευξή της μίλησε για τον κόσμο και τα ακούσματα της εποχής.

 

Παρατηρείται μια διάθεση στον κόσμο να γυρίζει προς τα πίσω, σε ό,τι αφορά τους παλαιότερους ερμηνευτές και τα τραγούδια τους.

«Αυτό έχει ξεκινήσει το 2012. Άρχισα έντονα να το βιώνω από το 2013, με αποκορύφωμα όλο το 2014. Ο χώρος που λέγεται “Κύτταρο”, που είναι κλασσικός και ιστορικός, μας φιλοξενεί μεμονωμένα με 6-7 συναυλίες το χειμώνα. Φέτος θα κάνουμε 15 συναυλίες και οι τρεις μαζί. Εκεί θεωρείται συναυλία, όταν έχεις 1.000 άτομα μέσα και η ουρά στρίβει την Αχαρνών... Είναι ένα θέμα».

Όταν επίσης περιμένουν με τις ομπρέλες στη βροχή να βρούνε θέση να μπούνε μέσα, νιώθεις “κάπως”.

«Αυτό δεν το έχω ζήσει, ούτε “εκείνα” τα χρόνια. Δεν τα ζουν τραγουδιστές που αυτή τη στιγμή κρατούν νυχτερινά σχήματα. Που θεωρούνται «ονόματα» με την έννοια της πρώτης γραμμής του μπουζουκιού».

Κλείνοντας μίλησε για το ρεπερτόριό της σήμερα.

«Θεωρώ ότι αυτό το ρεπερτόριο συμβαδίζει με μια ηλικία, με μια εποχή και ξαφνικά ήρθαν όλα τούμπα. Σαν ψυχολογία δεν έχω ηλικία. Ένας άνθρωπος που ωριμάζει, μαθαίνει, παίρνει πληροφορίες και εξελίσσεται η ζωή του δεν μπορεί να παλιμπαιδίζει, να κάνει την μπέμπα. Μεγαλώνοντας και παριστάνοντας κάτι που δεν είναι τώρα και ήταν πριν από 20 χρόνια. Τώρα πέφτω στον κόσμο με τα σημερινά κιλά και με τα ρούχα που φοράω. Εκείνη την ώρα δεν μπορώ να πω ότι δεν αισθάνομαι ωραία, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να βλέπω αυτές τις μουτσούνες τις σιλικονάτες με τα πρησμένα χείλη και το μυαλό των 60 ή 50 χρονών να κάνουν τις 25άρες, αυτό με ενοχλεί αισθητικά. Ο μέσος όρθ5 ηλικίας αυτών των παιδιών είναι 25 ετών».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved