Νεκτάριος Νικολόπουλος: «Όποιος θέλει να μπλέξει, μπλέκει. Αυτοί που δεν θέλει, μένει καθαρός»
Showbiz

Νεκτάριος Νικολόπουλος: «Όποιος θέλει να μπλέξει, μπλέκει. Αυτοί που δεν θέλει, μένει καθαρός»

Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος παίρνει το χρίσμα του επαγγελματία μπασκετμπολίστα φορώντας τις φανέλες των ομάδων του Παπάγου, του Αμαρουσίου και του Ηλυσιακού. 

«Ήμουν ένας επαγγελματίας μπασκετμπολίστας που δεν έβγαλε ούτε ένα ευρώ!» τονίζει με χιούμορ και προσθέτει: «Εκείνη την εποχή ξεκίνησαν οι μεγάλες αμοιβές, τα πολλά χρήματα όμως στη δική μου γενιά τα έβγαζαν λίγοι» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Παρόλο που ο ίλιγγος και η αδρεναλίνη του παρκέ τον συναρπάζουν, αναζητώντας μια οικονομική ανάσα αρχίζει να δουλεύει πόρτα σε club και νυχτερινά κέντρα. «Ήταν δύσκολα τα πράγματα και χωρίς υπερβολή δεν είχα χρήματα ούτε για να αγοράσω εισιτήριο λεωφορείου. Υπό αυτή την πίεση πήρα την απόφαση να μπω στη νυχτερινή ζωή και να δουλέψω πόρτα στο κέντρο La Notte στο Μαρούσι.

Η νυχτερινή δουλειά είναι για τον Νεκτάριο Νικολόπουλο μεγάλο σχολείο. «Ήταν τα πρώτα χρήματα που έπιασα στα χέρια μου και η χαρά μου ήταν μεγάλη. Για πρώτη φορά έβγαζα λεφτά. Ξαφνικά είχα τη δυνατότητα να κάνω πράγματα και μπορούσα να βοηθήσω την οικογένεια μου» θυμάται. .Η νύχτα ποτέ δεν τον φόβισε. «Κακώς λένε αυτά που λένε. Όποιος θέλει να μπλέξει, μπλέκει. Αυτοί που δεν θέλει, μένει καθαρός. Είναι λάθος, λοιπόν, να κολλάνε σε όλους ρετσινιές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved