Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έμεινα άνεργος ενάμιση χρόνο»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έμεινα άνεργος ενάμιση χρόνο»

Σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει επάγγελμα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης; Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει μείνει άνεργος;

«Σε αυτό είμαι αρκετά τυχερός. Έμεινα άνεργος μόνο ενάμιση χρόνο, όταν ήμουν φαντάρος. Δουλεύω ασταμάτητα, η αλήθεια είναι, χειμώνα καλοκαίρι. Το επόμενο καλοκαίρι θα κλείσω είκοσι χρόνια στο χώρο και μετράω ήδη σαράντα θεατρικές παραστάσεις. Έχω περάσει βέβαια από άπειρες οντισιόν και κάστινγκ στο θέατρο και στην τηλεόραση, στις οποίες με απέρριπταν. Αλλά τα «όχι» που άκουγα δεν με πτοούσαν. Αντιθέτως, με πείσμωναν περισσότερο. Ακόμη και μέσα στην κρίση, όμως, είχα δουλειά. Ακόμα και στην τηλεόραση. Θυμάμαι πως όταν έπαιζα στα Κλεμμένα Όνειρα ήταν το μοναδικό σίριαλ που υπήρχε εκείνη τη σεζόν. Αλλά στην αρχή έκανα και άλλα πράγματα παράλληλα για να τα βγάλω πέρα. Δούλευα για μεγάλο διάστημα νύχτα ως σερβιτόρος και ως μπάρμαν σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα. Αυτό με βοήθησε πολύ να ωριμάσω και να πατάω πιο γερά στα πόδια μου» τόνισε στο People.

-Πιστεύεις ότι η καριέρα του ηθοποιού χτίζεται με περισσότερα «όχι» ή όσο περισσότερους συμβιβασμούς κάνεις τόσο το καλύτερο;

«Από μικρός άκουγα τους δασκάλους μου στο Θέατρο Τέχνης, αλλά και σημαντικούς ανθρώπους, που είναι πολλά χρόνια στο χώρο, να μου λένε ότι τα «όχι» είναι αυτά που τελικά θα σε στιγματίσουν στο τέλος κι αυτά που ίσως φτιάξουν αυτό που λέμε διάρκεια. Άλλοι το λένε καριέρα, εμένα μου αρέσει να το λέω διάρκεια. Είναι ένας ιδιαίτερος μαραθώνιος αυτό που κάνουμε και πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Μπορεί ξαφνικά να εκτοξευτείς, να αποκτήσεις πολύ μεγάλη αναγνωρισιμότητα και να νομίζεις ότι είσαι σπουδαίος. Γι’ αυτό πρέπει συνέχεια να σκέφτεσαι ότι δεν τρέχει τίποτα. Κάθε βήμα είναι ακόμη μια δουλειά και ακόμη μια σεζόν που θα περάσει και θα έρθει η επόμενη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved