Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν μου έχει λείψει ο έρωτας για να τον χρειάζομαι»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν μου έχει λείψει ο έρωτας για να τον χρειάζομαι»

Η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τη προσωπική της ζωή.

Πιστεύεις ότι δεν θα ξεπεράσεις τον Μ. Πλωρίτη;

«Στο τέλος του καλοκαιριού είπα ότι θα κάνω ένα ταξίδι για να θυμηθώ την Κάπα όπως ήταν παλιά. Το κατάφερα και το απόλαυσα. Ήμουν πάντα μαζί με τον Μάριο στο μυαλό μου - αλλά δεν ήμουν με τον Μάριο υποφέροντας, ήμουν με ιόν Μάριο γελώντας μέσα μου. Οι άνθρωποι μας που έχουν φύγει δεν θέλουν να μας βλέπουν κατεστραμμένους, θέλουν να μας βλέπουν να ανθίζουμε. Επένδυσα πάρα πολύ σε φίλους, κάτι που μου έκανε καλό».

Νιώθεις την ανάγκη να ερωτευτείς;

«Δεν μου έχει λείψει ο έρωτας για να τον χρειάζομαι, θέλω να είμαι καλά, να περνάω την καθημερινότητα μου χαρούμενα και νομίζω ότι τώρα αρχίζω ξανά να ζω την δημιουργική τελευταία περίοδο της ζωής μου. Το λέω γιατί κάνουμε κύκλους. Εγώ είμαι στον τελευταίο ώριμο κύκλο της ζωής μου - έχω μεγαλώσει πολύ. Ζω τη δημιουργική μου πλευρά, όχι την κατάπτωση».

Έχεις σκεφτεί να υιοθετήσεις;

«Το είχα σκεφτεί, αλλά κάποια στιγμή δείλιασα και δεν το έκανα. Αν το ήθελα πάρα πολύ, θα το είχα κάνει. Επειδή είμαι άνθρωπος που ό,τι θέλει πάρα πολύ το κάνει και έχω δουλέψει πολύ με την ψυχή μου και την αυτογνωσία, έχω καταλάβει ότι, αν το ήθελα πάρα πολύ, σίγουρα θα το είχα κάνει. Άρα, δεν ήταν προτεραιότητα μου. Όταν κάποια στιγμή έγινε προτεραιότητα μου, δεν μου έτυχε. Το 'θελα και δεν μου 'κατσε. Δεν το κυνήγησα από εκεί και πέρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved