Ραλλία Χρηστίδου: «Η Πίτσα Παπαδοπούλου είναι από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει»
Showbiz

Ραλλία Χρηστίδου: «Η Πίτσα Παπαδοπούλου είναι από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει»

Η Ραλλία Χρηστίδου μίλησε για τη συνεργασία της με την Σάννυ Μπαλτζή και την απόφασή της να ερμηνεύει κομμάτια της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τη Σάννυ Μπαλτζή;

«Τη γνώρισα τον περασμένο χειμώνα. Τα ωραία τραγούδια που σου ταιριάζουν γράφονται όταν έχεις πιο προσωπική επαφή με τους δημιουργούς. Με εκείνη νιώθω ότι θα γράφουμε τραγούδια που θα αρέσουν πρώτα σε εμάς κι ελπίζω και στον κόσμο. Το “Εγώ θα ‘ρθω σαν να μην έχω πληγωθεί ποτέ μου” είναι το πρώτο τραγούδι μας κι ήταν ιδέα της Σάννυ να είναι ντουέτο».

Πώς αποφασίσατε να το τραγουδήσεις με την Πίτσα Παπαδοπούλου;

«Η Πίτσα Παπαδοπούλου ήταν η επιλογή που επικράτησε. Καλοδέχτηκε τη συνεργασία μας τιμώντας με ιδιαίτερα. Είναι μια ερμηνεύτρια που την αγαπά ο κόσμος χωρίς να απασχολεί την επικαιρότητα, όπως κι εγώ. Εντυπωσιάστηκα από την επαφή μας. Είναι από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει».

Πώς έγινε η πρόταση;

«Της τηλεφώνησε αρχικά η Σάννυ και μετά εγώ, και πριν ακόμα ακούσει το κομμάτι, αντέδρασε πολύ θετικά. Όταν το άκουσε, μου είπε ότι ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που φανταζόταν. Ο στίχος του βγάζει μια αξιοπρέπεια που δεν τη συναντάς εύκολα σε τραγούδια που μιλούν για την αγάπη, την προσμονή, τον έρωτα».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved