Κατερίνα Τοπάζη: «Πήρα την απόφαση να κάνω μια καινούργια αρχή»
Showbiz

Κατερίνα Τοπάζη: «Πήρα την απόφαση να κάνω μια καινούργια αρχή»

Γιατί έφυγε τελικά από την Ελλάδα η Κατερίνα Τοπάζη;

«Ερωτεύτηκα την Αμερική το 2007, που είχα πάει για συναυλίες με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Ήταν το πρώτο επαγγελματικό ραντεβού κι ένιωσα ότι θα ζήσω εκεί. Το έλεγα στους φίλους και τους γνωστούς μου. Μερικοί το πίστεψαν, ενώ άλλοι γέλαγαν» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τι σε έκανε να θέλεις να μείνεις εκεί;

«Δεν ξέρω, αισθανόμουν πολύ ωραία εκεί, ήταν καθαρά ψυχολογικό. Σιγά-σιγά δημιούργησα φίλους, ανθρώπινες σχέσεις. Το 2009 γνώρισα τον άντρα μου σε μια συναυλία που έκανα στο Οχάιο, την οποία οργάνωσε εκείνος, κι έτσι ξεκίνησε... Ο άντρας μου έχει σπουδάσει χειροπρακτικός, αλλά τώρα κάνει δουλειές με εστιατόρια. Είναι Έλληνας της Αμερικής, ομογενής, πρώτη γενιά. Μιλάει άπταιστα τα ελληνικά, αλλά δεν παύει να είναι και Αμερικανός. Πήρα την απόφαση να κάνω μια καινούργια αρχή, μαζί με το γιο μου. Παράλληλα, έκανα τη δουλειά μου, ξεκινώντας με συναυλίες σε κάποιες πόλεις. Εκεί ασχολήθηκα μόνο με τη δουλειά μου, δεν έκανα τίποτα άλλο, καμία άλλη δουλειά».

-Οικονομικά είσαι καλά;

«Καλά, όχι σούπερ, αλλά καλά. Ο άντρας μου με βοηθάει, με έχει στηρίξει σε πολλά πράγματα, παρόλο που έχουμε ένα θέμα με τις αποστάσεις, και είμαστε αυτή την περίοδο κάπως περίεργα... Αλλά με τον τρόπο του με στηρίζει.»

-Σκέφτεσαι να μείνεις μόνιμα στην Ελλάδα, να επιστρέψεις;

«Δεν μπορώ να το πω αυτό. Προς το παρόν τουλάχιστον το θεωρώ δύσκολο. Ένας πολύ μεγάλος λόγος που μου δίνει επίσης την αφορμή να φύγω είναι ο γιος μου, που είναι ταλαντούχος μουσικός, συνθέτης, στιχουργός, δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική μουσική, αγαπάει τη ροκ, με πάθος. Έχω ιερή υποχρέωση για το παιδί μου, που έχει αυτή τη δυνατότητα, να κάνει κάτι στο εξωτερικό σε αυτό το είδος που αγαπάει. Μας δόθηκε αυτή η ευλογημένη ευκαιρία και στους δύο. Για το μέλλον του θα χρειαστεί να είμαι εκεί πολύ καιρό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved