Ήβη Αδάμου: «Δεν θέλω να είμαι αχάριστη»
Showbiz

Ήβη Αδάμου: «Δεν θέλω να είμαι αχάριστη»

Πέρασαν έξι χρόνια από την πρώτη φορά που είδαμε την Ήβη Αδάμου στο XFACTOR και από τότε φάνηκε ξεκάθαρα πως αυτό το κορίτσι ήρθε για να μείνει και να την γνωρίσουμε καλύτερα.

«Τότε ουσιαστικά ήταν και η πρώτη φορά που ήρθα στην Αθήνα. Στην αρχή μου φάνηκε μια αρκετά χαοτική πόλη, αλλά σιγά σιγά έμαθα να μετακινούμαι με το μετρό και προσαρμόστηκα. Ακόμα και σήμερα σκέφτομαι τις ατελείωτες πρόβες, αλλά και τις πλάκες που κάναμε με τα υπόλοιπα παιδιά στα παρασκήνια» τόνισε στο People.

Αν και ήταν μόλις 16 ετών, μαθήτρια της β λυκείου, η ξαφνική δημοσιότητα δεν της φούσκωσε τα μυαλά. Εξάλλου, από μικρή ηλικία οι γονείς της την είχαν μάθει να πατάει γερά στα πόδια της. «Η αλήθεια είναι πως εκείνη την εποχή όλα τα πράγματα κυλούσαν γρήγορα, αλλά η δημοσιότητα δεν με αποσυντόνισε. Συνέχισα κανονικά το σχολείο μου και στην συνέχεια πέρασα στο Πάντειο, όπου πήρα και το πτυχίο μου. Αυτά τα τέσσερα χρόνια που σπούδαζα πήγαινα κανονικά στο πανεπιστήμιο και έκανα παράλληλα εμφανίσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Από το φθινόπωρο του 2011 που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα. Πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό της το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Κύπρο, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην χώρα; «Κοίτα, δεν θέλω να είμαι αχάριστη .Σε γενικές γραμμές, όλα στη ζωή μου πηγαίνουν μια χαρά. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και τώρα θέλω να αφοσιωθώ σε αυτό που πραγματικά με γεμίζει και αγαπώ: Το τραγούδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved