Κώστας Βουτσάς: «Εγώ ανάγκασα την κόρη μου να φύγει »
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: «Εγώ ανάγκασα την κόρη μου να φύγει »

Ο Κώστας Βουτσάς έχει τρεις κόρες. Τη Σάντρα από τον γάμο του με την Ερρικα Μπρόγιερ, τη Νικολέτα -που σε λίγο καιρό θα τον κάνει παππού- και τη Θεοδώρα με τη Θεανώ Παπασπύρου. Η Θεοδώρα, μάλιστα, ακολουθεί τα βήματά του στο εξωτερικό.

«Εγώ την ανάγκασα να φύγει. «Δεν θα μπορέσεις να με ξεπεράσεις κι όλοι θα λένε "η κόρη του Βουτσά" ή θα σε παίρνουν σε δουλειές για χάρη μου» της είπα και το κατάλαβε. Κι έτσι είναι. Στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα, αν δεις, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις παιδιών ηθοποιών που έκαναν μεγάλη καριέρα, όπως οι γονείς τους. Δηλαδή, αν η Θεοδώρα παρέμενε ως ηθοποιός στην Ελλάδα, θα τη συνέκριναν διαρκώς με μένα, ενώ στο εξωτερικό είναι απερίσπαστη να ξεδιπλώσει το ταλέντο που πραγματικά διαθέτει. Τα ίδια είπα και στον γιο μου, όπως τον λέω, τον Ανθιμο Ανανιάδη. Εγώ τον παρότρυνα να μείνει στην Αμερική» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

-Η Θεοδώρα που βρίσκεται τώρα;

«Ήταν στην Ιταλία και τώρα ζει στην Ολλανδία. Έχει παίξει σε αμερικανικές ταινίες και φέτος είναι σε θέατρο στο Άμστερνταμ. Πέρυσι συμμετείχε στον «Οιδίποδα», αυτήν τη σεζόν ανεβάζει την «Αντιγόνη». Η ζωή εκεί είναι πολύ πιο άνετη απ' ό,τι εδώ. Χρειάστηκε να πάρει κάποια άδεια για τη θεατρική δουλειά που ετοιμάζει και οι Ολλανδοί τής την έδωσαν μέσα σε λίγες ώρες. Εδώ ταλαιπωρείσαι από γραφείο σε γραφείο για μήνες. Αν δεν είχαμε τη γραφειοκρατία, θα γυρίζονταν στην Ελλάδα τουλάχιστον 50 ξένες ταινίες τον χρόνο. Κι αυτό γιατί έχουμε το ωραιότερο φυσικό φως.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved