Ελένη Πετρουλάκη: «Είναι βαρύ το φορτίο για μια σύγχρονη μητέρα»
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: «Είναι βαρύ το φορτίο για μια σύγχρονη μητέρα»

Για τέταρτη φορά έγκυος η Ελένη Πετρουλάκη μιλάει για το… «βαρύ φορτίο» που κουβαλά μια σύγχρονη μητέρα, ενώ αποκαλύπτει τα μικρά της μυστικά για να διατηρεί την ψυχική και σωματική της ισορροπία.


«Κάποιες στιγμές κλατάρω. Έχουν πολλές απαιτήσεις από μένα και όχι μόνο μέσα από το σπίτι αλλά και έξω από αυτό. Πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Είναι βαρύ το φορτίο» δηλώνει η γυμνάστρια ενώ συνεχίζει: «Για να βρίσκω τις ισορροπίες μου μπορεί από το να κάνω μια βόλτα στην παραλία, να κάτσω σ' ένα παγκάκι στη Βουλιαγμένη και να πιω έναν καφέ μόνη μου, μέχρι να κάνω μια βόλτα με το αυτοκίνητο ακούγοντας μουσική. Πιο πολύ αυτό. Να κάτσω στη θάλασσα μόνη μου και να αγναντεύω το πέλαγος».
Η Ελένη Πετρουλάκη θεωρεί πως η εγκυμοσύνη είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα και πως, αν εκείνη θέλει να αποκτήσει παιδί, δεν θα πρέπει να σκέφτεται αν θα χαλάσει η σιλουέτα της. Όσον αφορά την απιστία και τα διαζύγια είπε: '' Φοβάμαι το διαζύγιο. Δεν θα 'θελα να μου συμβεί. Μ' αρέσει που παλιότερα ήταν δεμένες οι οικογένειες. Όσον αφορά την απιστία, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα''.
Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved