Σούζαν Άσμπι: «Με μεγάλη λύπη μας και οι δύο συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε διαζύγιο»
Showbiz

Σούζαν Άσμπι: «Με μεγάλη λύπη μας και οι δύο συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε διαζύγιο»

Η Σούζαν Άσμπι έζησε θυελλώδεις έρωτες.

«Ναι, αλλά κρατήθηκαν μυστικοί, γιατί αλλιώς θα έπεφτε «βόμβα» στην Αθήνα! Είχα σχέση για αρκετό καιρό με πασίγνωστο τραγουδιστή, πρώτης γραμμής, όχι Αθηναίο. Πολύ στιλάτο και ιδιαίτερο. Ερχόταν στην εκπομπή και τραγουδούσε τις επιτυχίες του, κι ανταλλάζαμε κλεφτά βλέμματα! Χωρίσαμε όμως λόγω «ανωτέρας βίας». Μια σχέση μου με πολύ γνωστό ηθοποιό που πλέον διαμένει στην Κύπρο είχε γίνει κάπως γνωστή, ωστόσο δεν μαθεύτηκε ποτέ ο δεσμός μου με έναν κούκλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

-Πότε έφτασε ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σας;

«Το 1997 γνώρισα τον δεύτερο άντρα μου, τον Χάνι, έναν γοητευτικό Αμερικανοαιγύπτιο που εργαζόταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Τον αγάπησα πολύ. Ανοίξαμε στη συνέχεια ένα καφέ με ναργιλέδες στη Νέα Κηφισιά κι ύστερα από αρκετούς μήνες μού πρότεινε να τον ακολουθήσω στην Αμερική. Ηταν λίγο μετά τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη σε τροχαίο, που με είχε συγκλονίσει, γιατί εκτός του ότι συνεργαζόμασταν στην εκπομπή, ήμασταν και καλοί φίλοι. Μετακομίσαμε λοιπόν με τον Χάνι στην Ουάσινγκτον, λόγω της δουλειάς του, και ζούσαμε σε μια εντυπωσιακή έπαυλη. Ήμασταν τρελά ερωτευμένοι, αλλά προσωπικά δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο.»

-Και πώς σας έπεισε να τον παντρευτείτε;

«Ενα βράδυ μού ανακοίνωσε πως έπρεπε να πάμε σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι, όπου όλοι οι καλεσμένοι θα φοράνε λευκά. Αγόρασα κι εγώ μια μακριά λευκή τουαλέτα πολύ γνωστού οίκου μόδας, αξίας χιλιάδων δολαρίων, κι εκείνος ένα υπέροχο κοστούμι. Πετάξαμε για την Καλιφόρνια και μετά μου ανακοίνωσε πως το πάρτι θα γινόταν τελικά στην Τζαμάικα. Δεν ρωτούσα, δεν με ένοιαζε, λάτρευα να είμαστε μαζί και τα ταξίδια. Φτάσαμε στο νησί και βολευτήκαμε στη σουίτα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Εκείνος κατεβαίνοντας στη ρεσεψιόν μού είπε να ετοιμαστώ. Είχε νυχτώσει, όταν ήρθε μια υπάλληλος και με οδήγησε στην παραλία, όπου είχε στηθεί ένα απίστευτο σκηνικό γάμου, με παρόντες έναν ιερέα, όλους τους φίλους μας, τούρτες και λουλούδια παντού. Μου έκανε πρόταση γάμου εκεί ενώπιον όλων. Αν και δεν ήμουν έτοιμη, είπα το «ναι», έγινε η τελετή και ακολούθησε ένα φοβερό πάρτι μέχρι το πρωί.»

-Και μείνατε έγκυος στην Κατερίνα...

«Πετούσα από τη χαρά μου, αλλά δεν είχα με ποιον να τη μοιραστώ, γιατί ο Χάνι έλειπε για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το σπίτι, λόγω της δουλειάς του. Οταν βαφτίσαμε τη μικρή, αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Τουλάχιστον εδώ είχα και κάποιους φίλους. Εκεί κανέναν...»

-Ζητήσατε διαζύγιο δηλαδή;

«Ναι, πριν ακόμη φύγω του είχα δηλώσει την απόφασή μου. Δεν το δέχτηκε εύκολα, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Η σχέση μας δεν είχε τελειώσει, αλλά πλέον δεν τον έβλεπα συχνά. Με μεγάλη λύπη μας και οι δύο συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε διαζύγιο. Και λίγο καιρό πριν εκδοθεί άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού μου στην Αθήνα για να μου ανακοινώσουν τα τραγικά νέα, πως ο Χάνι ήταν νεκρός. Είχε πεθάνει από ανακοπή καρδιάς. Σοκαρίστηκα. Ήταν τόσο νέος...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved