Ο Άρης και ο Ντένης Μακρής μιλούν για την αναγνωρισιμότητα
Showbiz

Ο Άρης και ο Ντένης Μακρής μιλούν για την αναγνωρισιμότητα

Ο Ντένης Μακρής φωτογραφίζεται με τον αδελφό του, Άρη. Ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός έκαναν κοινή φωτογράφηση και μίλησαν για τη σχέση τους.

Επειδή πλέον είστε γνωστοί, εσύ Ντένη λόγω της σειράς «Ταμάμ» κυρίως, κι εσύ Άρη λόγω του συγκροτήματος, πώς διαχειρίζεστε την αναγνωρισιμότητα;

ΝΤ. Μ.: Μπλέκει λίγο το ένα με το άλλο, καθώς άνθρωποι που σε γνωρίζουν από την τηλεόραση έρχονται στο θε'ατρο, κάτι που ίσως να μη συνέβαινε τόσο γρήγορα ή και ποτέ, κι αυτό έχει ενδιαφέρον. Πάντως, δε μ' έχει επηρεάσει ούτε μ' έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η αναγνωρισιμότητα. Δεν την έχω αφήσει να επηρεάσει την καθημερινότητα μου. Παίζει ρόλο και το κατά πόσον εσύ την προκαλείς ή την έχεις ανάγκη.

Α. Μ.: Για μένα είναι κάπως διαφορετικό, γιατί είναι άλλο το κοινό στο οποίο απευθύνεται το συγκρότημα. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στη ζωή μου, χωρίς όμως να έχω αλλάξει ο ίδιος. Ως προς την καθημερινότητα μου, για παράδειγμα, μπορεί να είναι κάτω από το σπίτι μου κόσμος σχεδόν σε καθημερινή βάση. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γι' αυτό.

Και τι κάνεις σ' αυτή την περίπτωση;
Α. Μ.: Είναι περίεργο και αμήχανο στην αρχή, διότι δεν το περιμένεις και δεν μπορείς πάντα να το διαχειριστείς. Βέβαια, καταλαβαίνω ότι γίνεται από την αγάπη του κόσμου, που θέλει να σε δει, να έχει μια στιγμή μαζί σου, οπότε δεν μπορείς να το παρεξηγήσεις. Το ίδιο γίνεται στο δρόμο και στις συναυλίες. Έχει υπάρξει, λοιπόν, μια διαφορά στην καθημερινότητα μου.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved