Μαυρίδης-Τανιμανίδης: Η γνωριμία, η συνεργασία, τα τατουάζ και ο… γάμος
Showbiz

Μαυρίδης-Τανιμανίδης: Η γνωριμία, η συνεργασία, τα τατουάζ και ο… γάμος

O Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι κολλητοί φίλοι πάνω από δέκα χρόνια. Πώς πρωτογνωριστήκανε;

Γιώργος: «Γνωριστήκαμε σε ένα πλατό της TV100, όταν ο Σάκης ήταν παρουσιαστής και εγώ επισκέπτης μιας εκπομπής που αφορούσε τα γκράφιτι. Κάπου εκεί κάναμε χαβαλέ και από τότε κάνουμε παρέα» τόνισε στο People.

-Γιώργο, αν έπρεπε να κρατήσεις μόνο ένα από τα tattoo σου, ποιο θα ήταν αυτό;

«Θα ήταν το πρώτο τατουάζ που έχω κάνει, στο πόδι μου. Θα το κρατούσα γιατί είναι το πρώτο μου, επειδή το είχα κάνει την ίδια μέρα με τον κολλητό μου με την ίδια βελόνα και το ίδιο μοτεράκι και μετά από κάποιους μήνες εκείνος σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Μου θυμίζει τον παιδικό μου φίλο και δεν θα το έσβηνα ποτέ.»

-Έχετε κάνει ποτέ τατουάζ για μια γυναίκα;

Γιώργος: «Έχω κάνει και μετά το έσβησα, το κάλυψα.»

-Ποιο είναι τo πιο έξυπνο «φλερτ» που έχετε δεχτεί στα social media;

Σάκης: «Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι αυτά τα facebook και τα λοιπά είναι για να φλερτάρει ο κόσμος και να γαμπρίζουν τα κορίτσια; Ντροπή!»

Γιώργος: «Δεν θυμάμαι το καλύτερο, αλλά θυμάμαι το χειρότερο. Είναι αυτό που ξεκινάει το μήνυμα «Γεια σου, θέλω να κάνω ένα τατουάζ». Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.»

-Η σκέψη «δεσμευμένος με παιδιά», ως μελλοντική προοπτική, σας προκαλεί τρόμο;

Σάκης: «Όχι μόνο δεν μου προκαλεί τρόμο, αλλά είναι κάτι που θέλω να συμβεί σχετικά γρήγορα. Θέλω να είμαι από αυτούς τους μπαμπάδες που έχουν μικρή διαφορά ηλικίας με τα παιδιά τους για να κάνουμε πράγματα μαζί! Βέβαια από τότε που μας διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι με τον Γιώργο δεν μπορούμε να αποκτήσο"υμε παιδιά, πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη για να «παίξει» το ρόλο της μάνας!»

Γιώργος: «Μια τέτοια ερώτηση δεν ανήκει στην κατηγορία «ιστορίες τρόμου», αλλά «ιστορίες επιστημονικής φαντασίας». Αν και αγαπώ πολύ τα παιδιά, θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved