Καίτη Κωνσταντίνου: «Το απρόσμενο κρύβει μια γοητεία»
Showbiz

Καίτη Κωνσταντίνου: «Το απρόσμενο κρύβει μια γοητεία»

Τηλεοπτικά η Καίτη Κωνσταντίνου έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Σωσώς στα Εγκλήματα. Πώς νιώθει που προβάλλεται μέχρι σήμερα η σειρά; 

«Ήταν μια ευλογημένη δουλειά, που την αγάπησα πολύ. Ήταν αρκετά πρωτοποριακό το σενάριο για την εποχή του και για αυτό το λόγο αντέχει ακόμη στο χρόνο. Ήταν μια τολμηρή δουλειά. Αυτή η τόλμη είναι που λείπει από την ελληνική τηλεόραση. Επικρατεί μεγαλύτερος συντηρητισμός πια. 'Ίσως γιατί δεν υπάρχει η ευχέρεια να γίνουν πολλά σίριαλ, με αποτέλεσμα όσα γίνονται να μη ρισκάρουν. Φυσικά υπάρχουν και σήμερα κάποιες συμπαθητικές τηλεοπτικές δουλειές, δεν τα ακυρώνω όλα, όμως τώρα ακολουθούμε πατέντες» τόνισε στο People.

Η ίδια δεν σνομπάρει το μέσο, αλλά θα έκανε κάτι τηλεοπτικό μόνο αν επρόκειτο για μια δουλειά που την εξιτάρει. «Αγαπώ την τηλεόραση και δεν την υποτιμώ καθόλου. Είναι ένα δύσκολο είδος, έχει ταχύτητα, την οποία πρέπει να ακολουθήσεις, και χρειάζεται αμεσότητα, κάτι που δεν είναι ,τόσο εύκολο» εξηγεί.

Η Καίτη προτιμάει να ζει το σήμερα, χωρίς πολλά σχέδια για το μέλλον. «Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια και βαριέμαι φρικτά να κανονίζω πράγματα. Ακόμα και στις διακοπές είμαι της τελευταίας στιγμής. Το απρόσμενο κρύβει μια γοητεία. Θυμάμαι πως από παιδί, όταν έκανα σχέδια για κάτι, μετά απογοητευόμουν, γιατί το έφτιαχνα κάπως μέσα στο μυαλό μου και δεν συνέβαινε όπως το φανταζόμουν. Διαπίστωσα, λοιπόν, πως, όταν δεν κάνεις σχέδια, σου συμβαίνουν ωραία πράγματα, τα οποία μπορεί να είναι παραπάνω από τις προσδοκίες σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved