Γιατί η Άννα Παναγιωτοπούλου κατηγορεί λάθος άνθρωπο;
Showbiz

Γιατί η Άννα Παναγιωτοπούλου κατηγορεί λάθος άνθρωπο;

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για την κόντρα που προέκυψε μετά την επίθεση της Άννα Παναγιωτοπούλου εναντίον του Αλέξανδρου Ρήγα και τις κατηγορίες που εκτόξευσε -άδικα κατά την άποψή μας και το ρεπορτάζ μας- εναντίον του. 

Όλα αυτά ίσως και είχαν αποφευχθεί αν η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε διαβάσει το αποκλειστικό θέμα του Gossip-tv.gr στις 22 Ιανουαρίου με τίτλο: Πως ο Παύλος Χαϊκάλης «έφαγε» την Άννα Παναγιωτοπούλου και μετά την «έκανε» με ελαφρά

Σε αυτό αποκαλύπταμε ακριβώς το πως και το γιατί βρέθηκε η Κυρία Παναγιωτοπούλου εκτός της παράστασης και τι συνέβη στη συνέχεια. Ας επικεντρωθούμε όμως στο πως βρέθηκε εκτός γιατί αυτό είναι και το ζητούμενο. Ο συμπρωταγωνιστής της στην εν λόγω παράσταση, Παύλος Χαϊκάλης, άσκησε βέτο για την αποχώρησή της! Ο Παύλος Χαϊκάλης!!! Όχι ο Αλέξανδρος Ρήγας....

"Μπορεί να έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη στο μιούζικαλ «Άννυ» αλλά φαίνεται πως ίσως ο Παύλος Χαϊκάλης -όπως έχει ξανακουστεί στο παρελθόν- δεν «μασάει» από συνεργασίες, φιλίες και τον σεβασμό που αρμόζει στους συναδέλφους του.
Έτσι και παρά το γεγονός ότι είχε ήδη ξεκινήσει πρόβες με την εκλεκτή και ταλαντούχα Άννα Παναγιωτοπούλου για το έργο «Γκλόριους» που ήταν προγραμματισμένο να παιχτεί στη Β σκηνή του Θεάτρου του Ελληνικού Κόσμου σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, εκείνος άρχισε να κάνει παράπονα πίσω από την πλάτη της – τίμιο και αντρίκιο ε;- και να δηλώνει ευθαρσώς πως θα αποχωρήσει αν δεν αντικατασταθεί.
Καλή τη πίστη κι επειδή ήταν και ο πρώτος που «έκλεισε» για την παράσταση οι επιχειρηματίες αποφάσισαν να ενδώσουν στον «άτυπο εκβιασμό» και τη θέση της πήρε τελικά η Χρυσούλα Διαβάτη". γράφαμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας τότε και αυτό είναι και ότι ακριβώς συνέβη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαίτησε με βέτο αποχώρησής του και βάζοντας ο ίδιος θέμα για το αν μαθαίνει ή όχι τα λόγια της για να προχωρήσουν οι πρόβες -δηλώνοντας ότι τα ίδια προβλήματα είχαν και στο μιούζικαλ Άννυ, όπου είχαν συνεργαστεί πριν- και ουσιαστικά "εκβίασε" έμμεσα την απομάκρυνσή της. Πολύ σωστά ο Αλέξανδρος Ρήγας λοιπόν έγινε έξαλλος με όσα του καταλόγισε η Άννα Παναγιωτοπούλου στην πρόσφατη συνέντευξή της και έδωσε την κατάλληλη απάντηση γραπτώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved