Θοδωρής Μαραντίνης: Το κυνηγητό στα καμαρίνια και η θαυμάστρια που έβγαλε τη βέρα της
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Το κυνηγητό στα καμαρίνια και η θαυμάστρια που έβγαλε τη βέρα της

Τόσο ο Θοδωρής Μαραντίνης όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι αναγνωρίσιμα πρόσωπα και επιτυχημένα στους τομείς τους, οπότε είναι λογικό να τραβούν τα βλέμματα

«Έχει συμβεί στο παρελθόν να ζηλέψουμε ο ένας τον άλλο, αλλά μετά από τόσο καιρό έχουμε καταλάβει πως οι δουλειές που κάνουμε μας εκθέτουν στη δημοσιότητα. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν δίνει δικαίωμα για να δημιουργούνται παρεξηγήσεις» ξεκαθαρίζει μιλώντας στο People.

Ως frontmam ενός επιτυχημένου νεανικού συγκροτήματος, δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεται αντιμέτωπος με εκρήξεις θαυμασμού.

«Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι ένα περιστατικό που συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια σε μια από τις εμφανίσεις μας. Μια κυρία με κοιτούσε και άφησε επιδεικτικά τη βέρα της πάνω στο τραπέζι. Προφανώς το έκανε μεταξύ αστείου και σοβαρού, για να γελάσει με τις φίλες της. Από κει και πέρα, έχουν υπάρξει και πιο επιθετικές κοπέλες, που θα με ακολουθήσουν στο καμαρίνι και θα θελήσουν να μπουν μέσα με το ζόρι. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, τις αποφεύγω εξηγώντας ευγενικά πως όλα έχουν ένα όριο. Βέβαια από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε ο κόσμος καλύτερα, ήμουν με τη Σίσσυ, οπότε υπάρχει πάντα μια συστολή όσον αφορά στο φλερτ. Μας έχουν ταυτίσει από την αρχή της καριέρας μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved