Ο Βουτσάς νοικιάζει την βίλα του στην Μύκονο για 400 ευρώ την βραδιά
Showbiz

Ο Βουτσάς νοικιάζει την βίλα του στην Μύκονο για 400 ευρώ την βραδιά

Η βίλα του Κώστα Βουτσά στην Μύκονο ενοικιάζεται και μάλιστα για… 400 € τη βραδιά

Πρόκειται για ένα διώροφο υπερπολυτελές εξοχικό με πισίνα και θέα στον υπέροχο κόλπο του Ορνού της Μυκόνου.

Το σπίτι αυτό υπήρξε σύμφωνα με την Espresso για χρόνια το άγνωστο καταφύγιο του ηθοποιού. Το αγόρασε πριν από σχεδόν 30 χρόνια, φιλοξενούσε σχεδόν κάθε καλοκαίρι τον κωμικό ηθοποιό με την τότε σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου, και τις κόρες τους, Νικολέτα και Θεοδώρα, εξασφαλίζοντάς τους ήσυχες διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Σήμερα, η μονοκατοικία διατίθεται προς ενοικίαση, αφού ο Κώστας Βουτσάς έχει χρόνια να την επισκεφθεί, όχι λόγω του διαζυγίου του από τη δεύτερη γυναίκα του, αλλά επειδή επιλέγει πιο ήρεμα και λιγότερο κοσμικά μέρη για την ξεκούρασή του.

Η Villa Mykonou ή αλλιώς Villa Voutsa διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες με ισάριθμα μπάνια, μεγάλη κουζίνα, εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία, πισίνα, μεγάλο κήπο, μπάρμπεκιου και χώρο στάθμευσης. Η Χώρα της Μυκόνου απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ οι παραλίες των Ορνού και Capari είναι πολύ κοντά.

Τη διαχείριση και τη συντήρηση της κατοικίας έχει αναλάβει η Θεανώ Παπασπύρου.

«Αγάπησα τη Μύκονο από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο νησί πριν από 30 χρόνια. Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίσουν αυτό το υπέροχο ελληνικό νησί και να έχουν μια υπέροχη εμπειρία κατά τη διαμονή με την οικογένειά τους. Πρόκειται για ένα οικογενειακό σπίτι, γι' αυτό αναμένουμε από εσάς να την αντιμετωπίσετε σαν τη δική σας» γράφει η σε διαδικτυακή σελίδα, αναφέροντας ότι επιτρέπονται τα κατοικίδια αλλά όχι τα πάρτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved