Όθωνας Μεταξάς: «Η ερωμένη μου είναι…»
Showbiz

Όθωνας Μεταξάς: «Η ερωμένη μου είναι…»

Ένας λόγος που ο Όθωνας Μεταξάς δέχτηκε να συμμετάσχει στο YFSF ήταν και το γεγονός ότι πια είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του σε ό,τι έχει να κάνει με το τραγούδι.

«Σαφώς, επειδή τελευταία έχω δουλέψει πολύ πάνω στο τραγούδι νιώθω πιο ασφαλής. Τα act, που δεν είναι εντελή μουσικά, δηλαδή δεν ανταποκρίνεται ο καλλιτέχνης μουσικά, δεν τα θεωρώ εντελή. Δεν μπορεί να κριθεί θετικά ένα act επειδή έχει πετύχει μόνο η μεταμφίεση. Πρέπει να είναι όλα καλά, τραγουδισμένο σωστά, η φωνή να προσεγγίζει το ηχόχρωμα και η παρουσία να θυμίζει τον καλλιτέχνη. Δεν μπορεί επειδή έγινε μια καλή προσπάθεια από την ομάδα και μοιάζω εγώ στον Τζόνι Λόγκαν να πάρω καλούς βαθμούς, αν δεν έχω ερμηνεύσει καλά τραγούδι. Είναι προαπαιτούμενο να εχεις ικανότητες για να μπορείς να συμμετέχεις» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Με το τραγούδι θέλατε πάντα να ασχοληθείτε ή προέκυψε σαν ανάγκη στην συνέχεια;

«Το τραγούδι ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου κι εδώ και μια πενταετία έχει βγει στο προσκήνιο πιο ενεργά».

-Πόσο εύκολο είναι για έναν ηθοποιό να τον αποδεχτεί ο κόσμος και ως τραγουδιστή;

«Είναι δύσκολο αν θέλεις να κάνεις και στα δύο πράγματα πρώτης γραμμής και να είσαι πολύ καλός και όχι ένας πολυσχιδής καλλιτέχνης, που όμως έχει "ταβάνι" αυτό που κάνεις. Είναι δύσκολο και να τα κάνεις εξίσου καλά και τα δύο καινά το αποδεχτεί και ο κόσμος, παθαίνει σύγχυση. Αυτό συμβαίνει και στο εξωτερικό. Παρ' όλα αυτά ξεχωρίζει πάντα η μία από τις δύο ιδιότητες».

-Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα από τα δυο;

«Εγώ είμαι ηθοποιός, σε αυτή την ιδιότητα έχω έργο, η ερωμένη μου είναι το τραγούδι... Από εκεί και πέρα, δεν το ξέρεις ποτέ πού θα σε οδηγήσει η ζωή. Καμιά φορά μπορεί να θέλουμε εμείς να επιλέγουμε πράγματα και στο τέλος μας επιλέγουν εκείνα και μας πάνε αλλού. Αλλά τα αγαπώ εξίσου και τα δύο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved