Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Εγώ είμαι εκείνη που καλούμαι να βάλω τα όρια»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Εγώ είμαι εκείνη που καλούμαι να βάλω τα όρια»

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή του Γρηγόρη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογήθηκε πως είναι έτοιμη για ένα ακόμη παιδί.

«Ναι, είπα πως θα ήθελα άλλο ένα παιδί στη ζωή μου»


Είναι κάτι που το έχει συζητήσει και με τους γιους της;
«Δεν τους έχω πει «θα θέλατε άλλο ένα αδελφάκι;», αλλά βλέπω πώς είναι με τα μωρά φιλικών μας ζευγαριών, γιατί οι φίλες μου τώρα έχουν αρχίσει και κάνουν παιδιά. Όταν ο Διονύσης και ο Φίλιππος ήταν μωρά, καμία μου φίλη δεν ήταν σε αυτή τη φάση. Συναναστρεφόμαστε με πολλά μωράκια και τα αγόρια μου είναι πολύ τρυφερά και προστατευτικά απέναντι τους. Σε μια κατάσταση μέσα στην οποία τα παιδιά μου θα ήταν ευτυχισμένα, με εμένα και έναν άνθρωπο ως σύντροφο μου, νιώθω πως θα ήταν πολύ θετικά στο να αποκτήσουν αδελφάκι», λέει στο People ενώ αποκαλύπτει πως είναι ως μαμά.

«Μαμά-φίλη δεν θα μπορούσα εύκολα να είμαι. Είναι και αγόρια και δεν είμαι ο πατέρας τους, που τους επιβάλλεται πιο εύκολα ως άντρας. Εγώ είμαι «α, η μαμά», που ξέρουν πως θα με τουμπάρουν πιο εύκολα, έτσι κι αλλιώς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μεν πολύ καλή σχέση με τον μπαμπά τους και ο Κώστας είναι πολύ μέσα στη ζωή τους αλλά σε καθημερινή βάση εγώ είμαι εκείνη που καλούμαι να βάλω τα όρια σε όλα τα μικρά της καθημερινότητας, τις υποχρεώσεις τους, το πρόγραμμα τους. Είμαι η μαμά που στο παιχνίδι θα είμαι η καλύτερη παρέα τους, αλλά όταν πρέπει, τους επιβάλλομαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved