Άννα Βίσση: «Βαρέθηκα να ακούω τον κάθε… λιώμα»
Showbiz

Άννα Βίσση: «Βαρέθηκα να ακούω τον κάθε… λιώμα»

Η Άννα Βίσση μετά από τόσα χρόνια καριέρας, μετά από τόση δημοσιότητα, φλας και… glamour έχει αλλάξει πολλά στον τρόπο που σκέφτεται και στο πώς ζει την ζωή της.

«Θέλω να κάνω κάτι που εγώ και το κοινό να είμαστε ένα, αλλά να ακούνε τη τραγούδια μου, να τα σέβονται και με αυτά να διασκεδάζουν. Ναι, και ποτά εννοείται να πίνουν και να κάνουν κέφι, αλλά να καταλαβαίνουν ότι εκεί πάνω υπάρχει ένας άνθρωπος που καταργεί την απόσταση μαζί τους και τους δίνει την ψυχή του. Πώς είναι τα κλαμπάκια έξω, που ανεβαίνει ο καλλιτέχνης και τζαμάρει με την ορχήστρα του, μόνος σε μια σκηνή;» τόνισε στο Secret.

«Δεν το κάνω από ντιβισμό, ειλικρινά το λέω. Βαριέμαι, δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω τι να πω ή λόγο να κάνω γκλαμουράτη φωτογράφηση. Μόνο η δουλειά μου πλέον με ενδιαφέρει, το τραγούδι μου, το πάθος, η έκφραση. Να τσεκάρω τα όριά μου. Δεν αποκηρύσσω τίποτα από ό,τι έχω κάνει (περίπου), δεν ασκώ κριτική σε όσους το κάνουν, αλλά γουστάρω και τη διαφορετική ενορχήστρωση στα τραγούδια της ζωής μου. Εχω κάνει πολλά πειράματα στη διάρκεια της καριέρας μου και μακάρι να έχω το κουράγιο και να κάνω άλλα τόσα. Για μένα το τραγούδι είναι θάλασσα. Απλά. Δεν ξέρεις πού θα σε πάει κι αυτή είναι η ροκιά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved