Κατερίνα Στικούδη: «Όταν νευριάζω κάνω όλο το σπίτι και ηρεμώ»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Όταν νευριάζω κάνω όλο το σπίτι και ηρεμώ»

Η Κατερίνα Στικούδη δεν σταματά να αλλάζει τα μαλλιά της. Γιατί παίζει διαρκώς με την εμφάνιση της; Την βλέπουμε συνέχεια με διαφορετικά μαλλιά.

«Βαριέμαι εύκολα, γι' αυτό. Ξυπνάω μια μέρα και λέω να γίνω πολύχρωμη. Την επομένη θέλω να γίνω κοκκινομάλλα. Εχω δοκιμάσει όλα τα χρώματα στα μαλλιά μου. Τα πάντα. Και τώρα γύρισα στο φυσικό μου, το καστανό. Δεν σκέφτηκα να το κάνω για να προκαλέσω. Δεν κάνω τίποτα επιτηδευμένα. Είμαι πολύ αυθόρμητη για να κάνω επιτηδευμένα πράγματα» τόνισε στο Big Fish.

-Πώς διατηρείσαι τόσο fit;

«Κάνω γυμναστική από μικρή ηλικία, α και πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Εχω κάνει kick boxing και όλα τα είδη γυμναστικής. Αυτή την περίοδο κάνω cross fitting. Εκτονώνομαι με την γυμναστική. Όπως και με τις δουλειές του σπιτιού.»

-Δηλαδή;

«Όταν νευριάζω, παίρνω το ξεσκονόπανο, βάζω τέρμα τη μουσική, κάνω όλο το σπίτι και ηρεμώ. Εχω πρόβλημα με την καθαριότητα. Όσο μεγαλώνω, η κατάσταση μου χειροτερεύει. Εχω αγκαλιά το απολυμαντικό μου. Και απολαμβάνω το σίδερο. Κάτι δεν πάει καλά με μένα... Όταν έρθει ένας καλεσμένος στο σπίτι μου, βγάζει τα παπούτσια του και του δίνω παντόφλες. Δεν είναι δυνατόν να πατάει τα χαλιά μου με τα παπούτσια του. Επίσης, θεωρώ ότι θα νιώθει πιο άνετα έτσι, σαν στο σπίτι του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved