Ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι έτοιμο να αποκτήσει το πρώτο του παιδί
Showbiz

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι έτοιμο να αποκτήσει το πρώτο του παιδί

Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και η γνωστή τραγουδίστρια δεν διστάζει να αποκαλύψει πως είναι έτοιμη να αποκτήσει με τον σύντροφό της και το πρώτο της παιδί.

Η σχέση της Ελένης Χατζίδου με τον Άρη Σοϊλέδη απασχολεί τα μέσα: «Διάβασα προχθές μια δήλωση του γιου του Beckham και μου άρεσε πολύ: “Όσο λιγότερο μυστήριο αφήνω, τόσο λιγότερο ασχολούνται μαζί μου”. Για να μην ψάχνουν, λοιπόν, δίνω μόνη μου τις πληροφορίες που κάποιος θα ήθελε να μάθει για τη ζωή μου! Νομίζω πως αρέσουμε ως ζευγάρι και κάθε φορά που ποστάρω κάτι με τον Άρη παίρνει πάρα πολλά likes, χωρίς να σημαίνει ότι θα ποστάρω μόνο τέτοιες φωτογραφίες. Ξέρω ότι στον κόσμο αρέσουν τα ωραία κι αγαπημένα ζευγάρια. Θα έβαζα φωτογραφίες με το σύντροφό μου, ακόμα κι αν δεν ήμουν γνωστή».

Με τον Άρη είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο και δηλώνει η Ελένη στο People: «Αν φύγει από την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, θα πάω μαζί του. Θα κάνω παιδί και την καριέρα μου θα την αφήσω για λίγο. Το έχουμε συζητήσει και έχουμε την ίδια άποψη» αποκαλύπτει χαμογελώντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved