Πάνος Μουζουράκης: «Φυσικά και με απασχολεί η καριέρα μου»
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: «Φυσικά και με απασχολεί η καριέρα μου»

Τελικά ο Πάνος Μουζουράκης είναι τόσο φευγάτος και κουλ όσο πιστεύουμε όλοι ότι είναι ή υπάρχει και μια πιο συμβατική πτυχή του εαυτού του;

«Δεν μπορώ να προσδιορίσω το τι είναι “φευγάτος και κουλ”. Δηλαδή από τα είδωλά μου, που είναι πολύ φευγάτοι και κουλ, θεωρώ ότι απέχω πολύ. Εγώ δεν θα μπορούσα να με χαρακτηρίσω έτσι».

Αυτό σημαίνει ότι αγχώνεται για «πεζά» πράγματα, όπως είναι η καριέρα του και οι οικονομικές απολαβές;

«Λογικό είναι. Φυσικά και με απασχολεί η καριέρα μου. Όσο ωραία και να ήταν η παράστασή σου πέρυσι, φέτος θέλεις να την υπερβείς. Όσο και να σου άρεσε το τραγούδι σου, θέλεις να γράψεις ένα καλύτερο. Δεν θέλεις να κάνεις βήματα προς τα πίσω. Δεν με αγχώνει τόσο ως προς το οικονομικό κομμάτι και το θέμα της επιβίωσης. Άλλωστε αυτά συμβαδίζουν. Όσο περισσότερο κόσμο όμως αφορά αυτό που κάνεις, τόσο καλυτερεύει και το βιοποριστικό κομμάτι. Αλλά ποτέ δεν ήταν το χρήμα το ζητούμενό μου. Δόξα τω Θεώ, έχω να πάρω τα τσιγάρα μου. Αλλά δεν κυνηγάς να γράψεις το καλύτερο τραγούδι για να έχεις λεφτά. Είναι άλλου είδους ματαιοδοξία. Ίσως εξίσου φθηνή. Φοβάσαι μήπως σταματήσεις να εισπράττεις όλη αυτή την αγάπη».

Η αποδοχή του κόσμου είναι εξάρτηση για έναν καλλιτέχνη; «Ένας φίλος μου έλεγε ότι είναι ασθένεια, μικρόβιο. Εμένα πάλι, μου φαίνεται απόλυτα φυσικό να θες να είσαι αγαπητός», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved