Παντελής Καναράκης: «Οι καλλιτέχνες είμαστε αιώνια έφηβοι, είμαι φιλάρεσκο άτομο»
Showbiz

Παντελής Καναράκης: «Οι καλλιτέχνες είμαστε αιώνια έφηβοι, είμαι φιλάρεσκο άτομο»

Για τη μεγαλύτερη δυσκολία που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Παντελής Καναράκης ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που δεν λέει ποτέ την ηλικία του.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι τώρα τι αφορά;
«Το να χειριστώ τον εαυτό μου σε αυτόν το χώρο σαν να είμαι ο μάνατζερ μου. Είναι δύσκολο να χειριστείς το οικονομικό, την αμοιβή, τη θέση στο χώρο, τη θέση σ' ένα πρόγραμμα, αυτό με δυσκολεύει παρά πολύ. Στους υπόλοιπους τομείς η δυσκολία είναι, επειδή βάζω τη δουλειά μου πάνω απ' όλα, να μπορέσουν να συμβιβαστούν οι έρωτες μου, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, με αυτή την επιλογή»

Την ηλικία σου δεν την γνωρίζει κανείς, δεν την αποκαλύπτεις ποτέ;

«Επειδή μαθαίνω από τα λάθη μου, όταν ήρθα στην Αθήνα, μικρός, αλλά δεν ήμουν 17 χρόνων, πήγα σε μία ακρόαση που ζητούσαν μαθητές για λύκειο, πέρασα και όταν τους είπα την ηλικία μου, που δεν ήταν αυτή που περίμεναν, τελικά δεν με πήραν. Αφού με έβλεπαν «κάπως», θα έχουν αυτό το «κάπως», χωρίς την ηλικία μου. Οι καλλιτέχνες είμαστε αιώνια έφηβοι, είμαι φιλάρεσκο άτομο, παλεύω την εμφάνιση μου, την κατάσταση του σώματός μου, τη διατροφή, τη γυμναστική μου, κάνω τις περιποιήσεις μου, τις θεραπείες μου, αφήνω ο κόσμος να χαρεί αυτή την παρατεταμένη νιότη και να μην ξέρει πολλά», εξομολογείται στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved