Παντελής Καναράκης: Η φιλία και ο καβγάς με την Βανδή
Showbiz

Παντελής Καναράκης: Η φιλία και ο καβγάς με την Βανδή

Ο Παντελής Καναράκης είναι χρόνια φίλος με την Δέσποινα Βανδή και αναφέρθηκε στην εποχή που δεν είχαν καλές σχέσεις εξαιτίας μιας παρεξήγησης.

Βρίσκεσαι 20 χρόνια στο χώρο αυτό, απομονώνοντας την προσωπική σου ζωή, χωρίς να τη βάζεις μέσα στο κομμάτι της δημοσιότητας.

Δεν θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια, δηλώνεις ότι το θέλεις να γίνει. Αν επιλέξει να βγεις με το σύντροφο σου, να κάνετε κοινές εξόδους, να ανακοινώσει τον ερωτά σου, το χωρισμό σου, αν δεν το κάνεις αυτό... η αλήθεια είναι ότι δεν σε αναγκάζει κανένας δημοσιογράφος. Δεν με έχει αναγκάσει κανένας δημοσιογράφος να πω πράγματα για την προσωπική μου ζωή, πώς ζω και τι κάνω στην ερωτική μου ζωή. Δεν με αφορούν τα προσωπικά κανενός κι επειδή δεν μου είναι συμπαθές να το βλέπω, δεν το κάνω κιόλας.

Με κάποια πρόσωπα που έχει γραφτεί ότι έχετε έρθει σε ρήξη;

Σίγουρα υπάρχουν πρόσωπα που έχω έρθει σε ρήξη, πρόσωπα που έχουμε πει πικρά λόγια, με άλλους τα έχω βρει, με άλλους όχι. Αυτό είναι ένα κομμάτι που επίσης ανήκει στην προσωπική μου ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να αποκαλύπτω τέτοια πράγματα. Αν θα το κάνω, θα γίνει χαριτωμένα, όπως με την κόντρα που είχα με τη Σταυροπούλου, που της θύμωσα κάποια στιγμή, ή με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά δεν βρίσκω λόγο. Το μάτι στην κλειδαρότρυπα, επειδή δεν με αφορά, δεν θέλω να το έχω και στη δική μου ζωή.

Είσαι τύπος ανθρώπου που συγχωρεί; Πλέον ναι. Υπήρξα απόλυτος στα πρώτα μου νιάτα, το οποίο είναι σκληρό, τα «όχι», που δεν ανέχονται εκείνο ή το άλλο που είπα. Τώρα, περνώντας τα χρόνια, σίγουρα συγχωρώ. Το να συγχωρώ έχει να κάνει με την ωριμότητα των χρόνων, συγχωρώ επαγγελματικά, φιλικά, προσωπικά, συγγενικά. Λίγες φορές κάνω τα ίδια λάθη, μαθαίνω. Δεν μπορώ την καταπίεση, έχω βαθιά μέσα μου το αίσθημα της ελευθερίας, ό,τι δεν μου αρέσει το αλλάζω, έχω τη δύναμη να το κάνω με οποιοδήποτε κόστος.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved