Νικόλας Μπράβος: «Δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου κλεισμένο σε ένα ιατρείο»
Showbiz

Νικόλας Μπράβος: «Δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου κλεισμένο σε ένα ιατρείο»

Τον είδαμε πρώτη φορά στη σειρά «Μοντέρνα οικογένεια». Ακολούθησε η «Δικαίωση». Παρόλο που ήταν τελειόφοιτος της ιατρικής Αθηνών και ήθελε να ακολουθήσει τον κλάδο της ψυχιατρικής, η υποκριτική τον κέρδισε. Ο λόγος για τον Νικόλα Μπράβο.

«Την ιατρική ποτέ δεν την είδα ως επάγγελμα. Είναι μία σπουδαία επιστήμη, που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Δεν φαντάστηκα, δηλαδή, ποτέ τον εαυτό μου κλεισμένο σε ένα ιατρείο. Την ιατρική την είδα από την αρχή πολύ ρομαντικά. Ως γιατρός, θα μπορούσα να βρίσκομαι κάπου στην Αφρική, την Ασία ή την Ωκεανία, σε μέρη απόκοσμα, σε άγριες συνθήκες και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Για το ρόλο του φίλιππου, δηλώνει: «Ο ήρωας που ενσαρκώνω έχει πέσει θύμα απάτης, καθώς ένας οικονομικός σύμβουλος του έχει φάει λεφτά και κινδυνεύει να κλείσει η επιχείρηση του. Η γυναίκα του, του ζητάει διαζύγιο κι αυτός μένει με το γιο του, ένα γλυκό αγοράκι που έχει προβλήματα στην επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση. Μέσα σε όλα αυτά, ο Φίλιππος αντιμετωπίζει κι ένα τροχαίο. Μια κοπέλα, η Αγάπη, πέφτει στις ρόδες του αυτοκινήτου του. Προσπαθώντας να τη βοηθήσει να θυμηθεί ποια είναι, αφού πάσχει από αμνησία, εκείνη έρχεται σε επαφή με το γιο του, ο οποίος αρχίζει να της ανοίγεται. Τελικά, αυτοί οι τρεις ήρωες μαθαίνουν τον εαυτό τους προσφέροντας. Και προσφέρουν μόνο αγάπη κι εμπιστοσύνη», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved