Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ως παιδί αντιμετώπισα την ενδοοικογενειακή βία με φόβο»
Showbiz

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ως παιδί αντιμετώπισα την ενδοοικογενειακή βία με φόβο»

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχει μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε στα παιδικά του χρόνια. Πώς το αντιμετώπιζε αυτό ως παιδί, τότε;

«Η ψυχή ενός παιδιού είναι ευαίσθητη, εύθραυστη και ευάλωτη. Εγώ ως παιδί αντιμετώπισα την ενδοοικογενειακή βία με φόβο, αλλά και δύναμη παράλληλα, που μου την έδινε ίσως ο χαρακτήρας μου, ίσως και η στήριξη από τη μητέρα μου. Πάλεψα πολύ για να ξεπεράσω τα όποια τραύματα μου άφησε αυτό και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Τα παιδιά είναι το μέλλον, είναι η ζωή, και πρέπει να τα προστατεύουμε εμείς οι μεγάλοι με οποιονδήποτε τρόπο»

Είχε αντιδράσεις από οικογένεια, συγγενείς η συνεργάτες επειδή έκανε μια τέτοια αποκάλυψη;
«Οι περισσότερες αντιδράσεις ήταν θετικές. Κάποιοι από το οικογενειακό μου περιβάλλον ενοχλήθηκαν γιατί θεώρησαν ότι προσέβαλλα ή στιγμάτιζα τον πατέρα μου, κάτι που δεν με ένοιαξε καθόλου, αφού ο σκοπός μου ήταν να κάνω το οποιοδήποτε παιδί με άκουγε εκείνη τη στιγμή που το είπα να μιλήσει. Τα παιδιά πρέπει να μιλούν όταν υπάρχει ενδοοικογενειακή βία, ή ακόμα και bullying».

Πέρσι έχασε τον πατέρα του, με τον οποίο δεν μιλούσε, παρόλο που είχε δηλώσει ότι τον αγαπούσε. Μετάνιωσε γι' αυτό; «Είναι στιγμές που μετανιώνω που δεν μιλούσα με τον πατέρα μου, αλλά από την άλλη ήταν ο τρόπος μου να προστατευτώ, να λυτρωθώ, να σωθώ από αυτό που είχα περάσει μικρός. Δεν του κρατάω κακία και σίγουρα δεν μου άρεσε καθόλου που έφυγε τόσο νωρίς. Παρ' όλα αυτά, είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που είναι τόσο περίπλοκα και αντιφατικά τα συναισθήματα ώστε ακόμα δεν ξέρω να απαντήσω με ειλικρίνεια τι θα έκανα αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, λίγο πριν «φύγει», αποκαλύπτει ο ίδιος στην εφημερίδα Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved