Ο Μάκης Δημάκης αποκλειστικά στο gossip-tv.gr πριν την αποψινή του πρεμιέρα
Showbiz

Ο Μάκης Δημάκης αποκλειστικά στο gossip-tv.gr πριν την αποψινή του πρεμιέρα

Ο Μάκης Δημάκης κάνει απόψε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. 

Ο τραγουδιστής είναι γνωστός στο αθηναϊκό κοινό, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά.

Το gossip-tv.gr τον συνάντησε κατά την διάρκεια της πρόβας του στον Βοτανικό και μας μίλησε για την απόφασή του να έρθει στην Αθήνα.

Μάκη, είναι γνωστό πως στη Θεσσαλονίκη ήσουν το πρώτο όνομα, όμως εδώ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Πιστεύεις θα νικήσεις το στοίχημα της Αθήνας;

«Δεν ξέρω αν θα το κερδίσω, αυτό δεν θα το δείξει η πρεμιέρα ούτε οι εβδομάδες. Αυτό θα φανεί στο τέλος. Το θέλω πολύ όμως»

Στο παρελθόν σου είχαν γίνει προτάσεις να κατέβεις στην Αθήνα. Γιατί της απέρριψες και επέλεξες να έρθεις τώρα;

«Από το 2012 μου είχαν γίνει πολλές προτάσεις σε μαγαζιά της Αθηναϊκής νύχτας, αλλά ο παραγωγό μου και εγώ πιστεύαμε πως η σωστή χρονιά είναι η φετινή, καθώς ολοκλήρωσα με επιτυχία ένα κύκλο 5 ετών στην συμπρωτεύουσα»

Γιατί έχεις επιλέξει να εμφανίζεσαι μόνος, χωρίς δηλαδή να έχεις μεγάλα ονόματα στο πλευρό σου, αλλά με μια ομάδα νέων;

«Η επιλογή του να εμφανίζομαι στο μαγαζί μην έχοντας δίπλα μου μεγάλα ονόματα ήρθε γιατί πιστεύω πως τα νέα παιδιά σαν μια ομάδα θα μάθουν ακούγοντας τις συμβολές των πιο έμπειρων και έτσι θα τους δοθεί βήμα για να χτίσουν τις δικές τους καριέρες. Βέβαια στο πλευρό μου έχω την Πωλίνα Χριστοδούλου, όπου η συνεργασία μας κυλάει σε ένα πολύ φιλικό κλίμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved