Νίκος Μίχας: «Έχω να έρθω πολύ καιρό σε επαφή με θαυμάστριες…»
Showbiz

Νίκος Μίχας: «Έχω να έρθω πολύ καιρό σε επαφή με θαυμάστριες…»

Ο Νίκος Μίχας μπορεί να έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από το Fame Story ωστόσο σήμερα είναι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο. Συναδέλφους του από τον  καλλιτεχνικό  χώρο έχει δει ως ασθενείς;

«Έχουν έρθει στο νοσοκομείο κι έχει τύχει να τους συναντήσω. Έχουν νοσηλευτεί, όχι τόσο τραγουδιστές, όσο ηθοποιοί. Εκπλήσσονται, δεν το περιμένουν, όπως και άγνωστος κόσμος, που εκπλήσσεται ωραία» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις αλλάξει τον τρόπο ζωής σου για χάρη της ιατρική»; Έχεις περιορίσει τα ξενύχτια, έχεις αλλάξει συνήθειες;

«Μοιραία περιορίζονται, αλλά δεν βασανίζομαι κιόλας. Αν είσαι υπεύθυνοι για ανθρώπους, δεν μπορείς να βγεις να πιεις, να γίνεις «συντρίμμια» και το πρωί να πας στην κλινική, δεν γίνεται, θέλει προσοχή.»

-Τι θέλεις να ξεχάσει»;

«Τίποτα, τα ξεχνάω μόνος μου τα άσχημα, θέλω να θυμάμαι μόνο τα απαραίτητα, όπως κάποιες δυνατές στιγμές στη ζωή μου, όταν τελείωσα το πανεπιστήμιο, έντονα πράγματα, το πρώτο μου φιλί από ένα κορίτσι στο σχολείο, την πρώτη φορά που τραγούδησα μπροστά σε κόσμο, την πρώτη στιγμή που μπήκα στο στούντιο και «έγραψα» με το γκρουπ μου τότε...»

-Οι δικοί σου τι λένε για σένα, η μητέρα και ο πατέρα» σου;

«Η μάνα και ο πατέρας μου χαίρονται πάρα πολύ που ασχολούμαι, αλλά ποτέ δεν με πιέσανε, κι εκεί τους βγάζω το καπέλο. Η μητέρα μου ήθελε να πάρω ένα «χαρτί» και δεν είχε άδικο, ώστε να μπορέσω να επιβιώσω, πλέον είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.»

-Οι θαυμάστριες πια σε αντιμετωπίζουν ως γιατρό περισσότερο;

«Οι θαυμάστριες δεν ξέρω πώς με αντιμετωπίζουν. Έχω να έρθω πολύ καιρό σε επαφή με θαυμάστριες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved