Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν νοσταλγώ, γιατί η νοσταλγία περιέχει μία θλίψη και δεν την έχω»
Showbiz

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν νοσταλγώ, γιατί η νοσταλγία περιέχει μία θλίψη και δεν την έχω»

Τι κάνει όταν δεν δουλεύει; Πόσο χρονών αισθάνεται και ποια είναι η μεγαλύτερη αγωνία του για τον γιο του Μάξιμο; Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται...

Όταν δεν δουλεύεις, τι κάνεις;

Διαβάζω πολλά βιβλία, βλέπω πολλές ταινίες. Βλέπω Nova, OTETV, Netflix. Κάνω πολλή γυμναστική, παίζω μπάσκετ, πάω σε κανένα εστιατόριο με φίλους. Τις περισσότερες ταινίες τις βλέπω με τον γιο μου, που είναι freak των ταινιών. Από τα 9 του κατέβαζε όλα τα τρέιλερ και μου ζητούσε ταινίες.

Ποια είναι η μεγαλύτερη αγωνία σου για τον Μάξιμο;

Ο,τι αγωνίες είχα και για τις κόρες μου. Πρώτον, πρέπει και τα τρία μου παιδιά να καταλάβουν ότι είναι αυτοί και όχι ο πατέρας τους ή η μάνα τους ή κάποιος άλλος. Δεύτερον, να σνομπάρουν ό,τι έκαναν οι γονείς τους και οι γύρω-γύρω, τρίτον να είναι ευγενικά και χαμηλού προφίλ και τέταρτον να μη μασάνε, να είναι αποφασιστικά σε ό,τι διεκδικούν. Να μην αφήνουν να τους ακουμπάει κανένας, να κάνουν τα δικά τους όνειρα πραγματικότητα και όχι τα δικά μου. Για το αγόρι θα ήθελα να έχει και έναν τσαμπουκά, με την καλή έννοια. Να διεκδικήσει στη ζωή αυτά που του αξίζουν και να αθλείται. Η άθληση είναι το καλύτερο σχολείο για να μάθει την πειθαρχία, τα όρια και την ομαδικότητα. Θα ήθελα να έχει μεγάλα όνειρα, όπως έλεγε ο δυσφημισμένος Μακιαβέλι, μιας και είναι ο ιδρυτής της πολιτικής επιστήμης. Ο καλός τοξότης πρέπει να σημαδεύει ψηλά όταν σημαδεύει μακριά, γιατί το βέλος θα κάνει πάντα μια καμπύλη προς τα κάτω για να βρει τον στόχο. Θεωρώ το όνειρο το μεγαλύτερο προτέρημα του ανθρώπου. Η μεγαλύτερη αναπηρία στην εποχή μας, στη χώρα που ζούμε, είναι ότι σκοτώνει τα όνειρα των νέων ανθρώπων.

Πόσο χρονών αισθάνεσαι;

42, 43 (σ.σ.: γέλια). Ο κάθε άνδρας, αν πας σε μια αντρική παρέα και κάτσεις και κρυφακούσεις, νομίζει ότι είναι στα 20 κάτι, άντε 30 κάτι. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο είμαι, αλλά το αντέχω... Δεν είμαι ηλίθιος. Αισθάνομαι ότι θέλω να ντυθώ, να χαζολογήσω, να αθληθώ σαν να ήμουν νεαρότερες ηλικίες, γιατί, όπως λέτε κι εσείς οι γυναίκες, ο άντρας δεν ωριμάζει ποτέ. Είναι πάντα ένα μικρό παιδί, που όμως με την πάροδο του χρόνου χάνει μαλλιά, βγάζει ρυτίδες και αραιώνει τη συχνότητα του σεξ, αλλά νομίζω ότι το κάνει καλύτερα. Ναι, προσπαθώ όσο καλύτερα γίνεται να κάνω μπρα ντε φερ με τον χρόνο.

Νοσταλγείς το παρελθόν;

Όχι, δεν νοσταλγώ τίποτα. Όλοι θα ήθελαν να είναι ξανά 20, αλλά αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες και στον Ντόριαν Γκρέι. Δεν νοσταλγώ, γιατί η νοσταλγία περιέχει μία θλίψη και δεν την έχω. Χαίρομαι για το πώς μεγαλώνω και πιστεύω ότι μεγαλώνω cool. Αν δεν είχα και τα άλλα προβλήματα, θα ήμουν πάρα πολύ καλά. Γίνεσαι κι εσύ μία Σκάρλετ Ο’ Χάρα, που την ώρα που καίγονται τα σπίτια, καταρρέει το σύμπαν, την αφήνει ο γκόμενος, λες «tomorrow is another day». Όχι ότι δεν νταουνιάζω ώρες-ώρες -γιατί έχω υπαρκτά προβλήματα, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο αισιόδοξος μπορώ. Αυτή τη στιγμή δεν ωφελεί να είμαι απαισιόδοξος. Και να ήμουν τι θα γινόταν; Τζάμπα τα όνειρα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved