Χριστουγεννιάτικος «πόλεμος» για τα ποσοστά με τον Ρήγα
Showbiz

Χριστουγεννιάτικος «πόλεμος» για τα ποσοστά με τον Ρήγα

Χαμός έγινε στα καμαρίνια του θεάτρου «Νέο Ριάλτο» που φιλοξενεί τη μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μη ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Όλα φέρεται να ξεκίνησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo από μια έντονη διαφωνία κατά το μοίρασμα των ποσοστών από τον παραγωγό της παράστασης, Αλέξανδρο Ρήγα, στους ηθοποιούς που αμείβονται βάσει των εισπράξεων, οι οποίοι ξέσπασαν με φωνές στους διαδρόμους και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με τον επιτυχημένο σκηνοθέτη!

Έχει βουίξει ο κόσμος της υποκριτικής τα τελευταία εικοσιτετράωρα από τα σχόλια για τον εκκωφαντικό θόρυβο στα καμαρίνια, όταν ήρθε η ώρα να κάνει «ταμείο» ο Αλέξανδρος Ρήγας με τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι πρωταγωνιστές του έργου, μεταξύ των οποίων οι Χρυσούλα Διαβάτη, Μπέσυ Μάλφα, Σοφία Μουτίδου και Δημήτρης Μαυρόπουλος -κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον επιτυχημένο παραγωγό- έχουν υπογράψει να πληρώνονται με ποσοστιαία αναλογία σε σχέση με τις εισπράξεις της κάθε απογευματινής ή βραδινής παράστασης.

Μόλις συμπλήρωσαν τον ορισμένο αριθμό εμφανίσεων, ο Αλέξανδρος Ρήγας μπήκε, στη διαδικασία να αποδώσει τα ποσοστά τους. Τα ποσά που έλαβαν κάποιοι από τους ηθοποιούς θεωρήθηκαν σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μικρά σε σχέση με την προσέλευση του κοινού και τότε λέγεται ότι άρχισαν ομηρικοί καβγάδες στα καμαρίνια!

Σύμφωνα πάντα με τα άτομα που ήταν μπροστά στο επεισόδιο, οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές της παράστασης διαμαρτύρονταν έντονα στον θεατρικό παραγωγό, ο οποίος είναι γνωστός στους θεατρικούς κύκλους για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, με τον τελευταίο να ξεσπά για την εις βάρος του επίθεση. Τότε όπως αναφέρει η Freddo ακολούθησαν κάποια «γαλλικά» και αντεγκλήσεις, που λίγο έλειψε να οδηγήσουν στα άκρα την ατμόσφαιρα, που μύριζε... μπαρούτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved