Σόφη Ζαννίνου: Ετοιμάζεται για επέμβαση για να σώσει την όραση της

Σόφη Ζαννίνου: Ετοιμάζεται για επέμβαση για να σώσει την όραση της

Χάνει σταδιακά το φως της από το δεξί μάτι η Σόφη Ζαννίνου η οποία ετοιμάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να σώσει την όρασή της!

Η ανακοίνωσή της ότι τους επόμενους μήνες θα απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση ώστε να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού περάσει το κατώφλι του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», ανησύχησε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός μιλώντας στην «Espresso» δεν έκρυψε την αγωνία της για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, για το οποίο, όπως περιγράφει, αιτία στάθηκε ένα ατύχημα, το οποίο είχε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι της.

«Γλίστρησα στα πλακάκια κι έπεσα χτυπώντας το πρόσωπό μου στη δεξιά πλευρά. Τραντάχτηκα. Δεν έδωσα καμία σημασία, ωστόσο και όσο περνούσε ο καιρός, ένιωθα έντονους πόνους στον αυχένα μου. Πήγα σε έναν γνωστό χειροπρακτικό στη Γλυφάδα και απάλυνε μέρα με τη μέρα το πρόβλημα του αυχενικού μου. Εκεί νόμιζα πως είχα ξεμπερδέψει».

Περνώντας οι μήνες και με συνεχή θεατρική παρουσία ένιωθε ότι κατά διαστήματα «χαμήλωνε» η όρασή της ακόμα και πάνω στη σκηνή του θεάτρου Κιβωτός.

«Δεν ξεχώριζα ποιος ηθοποιός βρισκόταν απέναντί μου, αλλά κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό για το τι μου συνέβαινε. Ούτε από τον θίασο ούτε από το κοινό» αποκαλύπτει και συνεχίζει: «Στο μυαλό μου ερχόταν και ξαναρχόταν το χτύπημα στο κεφάλι από το πέσιμο. Μέσα μου ήμουν βεβαία ότι το πρόβλημα στο μάτι προερχόταν από το ατύχημα κι όταν το φαινόμενο έγινε καθημερινό, επισκέφθηκα τον οικογενειακό μας οφθαλμίατρο» παραδέχεται.


Η πρωταγωνίστρια υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι πρέπει να χειρουργηθεί στον δεξιό οφθαλμό της για να μη χάσει την όρασή της.