«Κοίτα ποια μιλάει για τον Στέλιο Καζαντζίδη» Νέα επίθεση στην Πάολα!
Showbiz

«Κοίτα ποια μιλάει για τον Στέλιο Καζαντζίδη» Νέα επίθεση στην Πάολα!

Η δήλωση της Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη άνοιξε τους ασκούς του αιόλου. 

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της σύγκρινε τον Στέλιο Καζαντζίδη με τον Μανώλη Αγγελόπουλο ενώ του έριξε ευθύνες ότι εκμεταλλευόταν τον πόνο και την μετανάστευση των θαυμαστών του.

Το μέρος του Στέλιου Καζαντζίδη πήρε η Καίτη Γκρέυ, ενώ συνάδελφοι της Πάολα δεν θέλησαν να τοποθετηθούν.

Αυτή την φορά, πήρε θέση η Μαρία Κιουρτζόγλου , η οποία όχι μόνο γνώριζε τον αείμνηστο τραγουδιστή, αλλά τον έχει βαφτίσει.

«Είμαι τόσο εκνευρισμένη με αυτή την κυρία , που δεν θα ήθελα να την δω στα μάτια μου. Ήμαρτον. Μπορεί αυτή η πως τη λένε να μιλάει για τον μεγαλύτερο μύθο όλων; Όλοι οι παλιοί καλλιτέχνες είχαν αξιοπρέπεια και σέβονταν τους παλαιότερους τραγουδιστές. Ποιον την ξέρει την Πάολα για να μπορεί να μιλήσει για έναν μύθο σαν τον Καζαντζίδη; Πρέπει να ντρέπεται. Δεύτερη φωνή σαν του Στέλιου δεν θα υπάρξει. Εμείς ζούσαμε στο ίδιο σπίτι. Μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Η ιστορία τον έχει κρίνει πολλά χρόνια τώρα. Δεκαετίες. Αν ο Στέλιος ήθελε να εκμεταλλευτεί οτιδήποτε, να είστε βέβαιοι πως θα γέμιζε στάδια. Θα έκανε πέντε συναυλίες και θα ήταν ζάμπλουτος. Δεν το έκανε. Έφυγε φτωχός, όπως και έζησε σε όλη του τη ζωή. Δεν καταδέχομαι να μιλήσω γι’ αυτή την κοπέλα. Μεγάλο ατόπημα και θα το βρει στη πορεία της καριέρας της» δήλωσε στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved