Δέσποινα Μοιραράκη: «Στην οικονομική κρίση πριν από 3 χρόνια καταπονήθηκα»
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: «Στην οικονομική κρίση πριν από 3 χρόνια καταπονήθηκα»

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι και εκείνη επιχειρηματίας και ζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αντιμετώπισε οικονομικό πρόβλημα;

«Μια και δύο φορές; Στην οικονομική κρίση πριν από 3 χρόνια καταπονήθηκα, αλλά είχα το όνομα Μοιραράκη που με έσωσε, κι αν υπήρχε ένας άνθρωπος που ήθελε να πάρει χαλί, ερχόταν σε μένα. Είμαι ένας νοικοκύρης άνθρωπος, δεν είμαι σπάταλη με τα λεφτά, να πάω να πάρω κότερα, να κάνω βίλες κι αυτοκίνητα. Τα έβαζα στη δουλειά μου τα λεφτά που έβγαζα. Πάντα είχα κι έχω μία σειρά. Η οικονομική κρίση με βρήκε με πάρα πολύ εμπόρευμα, γι' αυτόν το λόγο αναγκάστηκα να βγω στο εξωτερικό. Είχα πολύ εμπόρευμα που δεν μπορούσε να κινηθεί στην Ελλάδα, έτσι πήρα κι έκανα εκθέσει σε διάφορα μέρη του εξωτερικού. Μέσα από την κρίση μου βγήκε το καλό, να κάνω την επέκταση μου» τόνισε στο Λοιπόν.

-Η κρίση σου άνοιξε δρόμο για διεθνή πορεία;

«Ναι, η κρίση μου άνοιξε δρόμο για διεθνή πορεία. Πριν, είχα πολλή δουλειά, δεν προλάβαινα να σκεφτώ κάτι για το εξωτερικό. Μόλις ήρθε η κρίση, επειδή στην Ελλάδα δεν υπήρχε καμία κινητικότητα, αναγκάστηκα να κάνω κάτι και μου ανοίχτηκε ο δρόμος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved