Demy: «Πιστεύω στο κάρμα και έτσι αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους»
Showbiz

Demy: «Πιστεύω στο κάρμα και έτσι αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους»

Πώς αντιδρά η Demy όταν βλέπει την προσωπική της ζωή «κρεμασμένη» στα περίπτερα, όπως έγινε στη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη και μετά με τον Ντένη Μάκρη;

«Στην αρχή με άγχωνε, τώρα πια είμαι, πιο εξοικειωμένη με αυτό. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να την προβάλλω, αλλά ούτε θέλω να κρύβομαι. Βέβαια, όταν διαβάζω ψέματα, δεν το παίρνω το ίδιο καλά...» τόνισε στην Real.

- Σου έχουν χρεώσει και συντρόφους που δεν υπήρξαν; Παίρνεις τηλέφωνα, σκέφτεσαι να κινηθείς νομικά αν συμβαίνει αυτό;

«Οχι, δεν έχω κάνει τίποτα. Έχουν γραφτεί διαφόρων ειδών ψέματα, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή, αλλά και για τη δουλειά μου και τη συμπεριφορά μου στον χώρο δουλειάς. Η πρώτη μου αντίδραση δεν είναι τόσο ψύχραιμη, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν αξίζει. Πιστεύω στο κάρμα και έτσι αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.»

-Η ηρωίδα που υποδύεσαι εξαιρετικά στο «Mamma Mia» φοράει νυφικό και «λιώνει» να παντρευτεί. Υπάρχει το κεφάλαιο γάμος στο δικό σου μυαλό;

«Ναι, αλλά όχι ότι ήμουν η πιτσιρίκα που ονειρευόταν το νυφικό της. Η ιδέα του να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή με έναν άνθρωπο που θα ταιριάξεις και θα αγαπάς φυσικά μου αρέσει. Ο γάμος είναι στον νου μου.»

-Οικογένεια θέλεις να αποκτήσεις;

« Φυσικά. Αλλά αργότερα και όταν θα είμαι έτοιμη να το κάνω σωστά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved