Γιώργος Γιασεμής: «Στη ζωή μου δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι. Στη δουλειά μου τα πάντα»
Showbiz

Γιώργος Γιασεμής: «Στη ζωή μου δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι. Στη δουλειά μου τα πάντα»

Ο Γιώργος Γιασεμής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην καριέρα του και στις αλλαγές που θα ήθελε να κάνει στη δουλειά του.

Σε ξαναβρίσκουμε λοιπόν Θεσσαλονίκη, σταθερή αξία, η πόλη σου, ο κόσμος σ' αγαπάει και στο έχει αποδείξει. Πότε θα έρθεις στην Αθήνα; Ετοιμάζεις κάτι;

Έχουμε βάλει στόχο να κατέβουμε Αθήνα, γιατί όσο κι αν με αγαπάνε στη Θεσσαλονίκη, θεωρώ πως ό,τι είχα να πάρω και να δώσω εκεί ότι έδωσα και το πήρα.

Συζητάς με κάποιους;

Είμαι σε μια ανήσυχη φάση που θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα. Νομίζω πως πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνομαι τόσο αποφασισμένος να κάνω αυτή την αλλαγή.

Τι είναι αυτό που σε κάνει πιο κατασταλαγμένο και πιο ώριμο τώρα πια; Η ηλικία; Η εμπειρία;

Βλέπω τα πράγματα ως έχουν. Πιο παλιά δεν τα έβλεπα. Από τη στιγμή που αγαπώ αυτό ότι κάνω και θέλω να το συνεχίσω για όσο αντέχω 0αν άνθρωπος, σωματικά και ψυχικά, αν δεν κάνω κάτι διαφορετικό, όλο αυτό θα το τελειώσω. Όταν είσαι σε μια πόλη δέκα η δεκαπέντε χρονιά, ακόμα κι αν σ', αγαπάνε, κάποια στιγμή θα επέλθει κορεσμός.

Γενικά ρισκάρεις στη ζωή σου;

Αν δεν ρισκάρεις, δεν θα πας πουθενά.

Ρίσκα που έχουν αποβεί μοιραία; ·

Εννοείται. Και λάθη. Αλλά αν δεν κάνεις λάθη, δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις. Ποιος ρίσκαρε και κέρδισε μόνο ή ποιος δεν έχει κάνει λάθη και δεν τα έχει πληρώσει;

Όχι, αλλά ο καθένας κοιτάζει τη δίκη του μεριά. Εσύ τι θα άλλαζες, αν είχες την ευκαιρία;

Στη ζωή μου δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι. Στη δουλειά μου θα ήθελα ν’ αλλάξω τα πάντα. Τα πάντα όμως!

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved