Μέλη της death metal μπάντας κατηγορούνται για βιασμό
Showbiz

Μέλη της death metal μπάντας κατηγορούνται για βιασμό

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Τα μέλη της death metal μπάντας «Decapitated» από την Πολωνία, συνελήφθησαν από τις αρχές του Λος Άντζελες για απαγωγή και ομαδικό βιασμό, όπως γράφει ο Guardian. Οι τέσσερις άντρες, κρατούνται σε φυλακή στο Λος Άντζελες εν αναμονή της έκδοσής τους στο Spokane της Ουάσινγκτον όπου φέρεται ότι άρπαξαν μια γυναίκα, μετά από μια συναυλία τους στις 31 Αυγούστου στην πόλη αυτή.

Το φερόμενο θύμα κατήγγειλε στην αστυνομία πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους τέσσερις μουσικούς Waclaw Jan Kieltyka, Rafal Tomasz Piotrowski, Hubert Edward Wiecek και Michal Mikolaj Lysejko. Όπως κατέθεσε, εκείνη και μια φίλη της βρέθηκαν στο πούλμαν της μπάντας, το γκρουπ βρισκόταν σε περιοδεία, έπειτα από πρόσκληση των μελών αλλά γρήγορα άρχισε να νοιώθει άβολα. Οι κατηγορούμενοι, φέρονται πως την ακολούθησαν στο μπάνιο όπου και τη βίασαν, ο ένας μετά τον άλλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας από τους μουσικούς χτύπησε και τη φίλη του θύματος όταν εκείνη αρνήθηκε να προχωρήσει σε ερωτική πράξη. Στην αντίπερα όχθη, ο δικηγόρος του γκρουπ ανέφερε πως οι μουσικοί θα αντικρούσουν τις κατηγορίες και πως το φερόμενο θύμα ανέβηκε στο όχημα με τη θέλησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved