Ο Χρήστος Δάντης είναι τρελά ερωτευμένος με τη Ναταλία!
Showbiz

Ο Χρήστος Δάντης είναι τρελά ερωτευμένος με τη Ναταλία!

Ένας νέος έρωτας έχει κάνει τον Χρήστο Δάντη να χαµογελά και πάλι. Η γνωριµία που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο, εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα και πλέον όλο και πυκνώνουν οι selfies στα social media που δείχνουν τον τραγουδιστή και τη Ναταλία Ντουσοπούλου, όπως άλλωστε και οι κοινές δηµόσιες εµφανίσεις τους.

Η όµορφη µελαχρινή σύντροφος του συνθέτη και τραγουδιστή, η οποία είναι γόνος επιχειρηµατικής οικογένειας αλλά και τραγουδίστρια, όπως όλα δείχνουν, είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά και τον γεµίζει ευτυχία σύμφωνα με τη real.
Οι δυο τους ήρθαν κοντά από την πρώτη στιγµή της γνωριµίας τους, αν και άργησαν ίσως να το παραδεχθούν. .Άλλωστε, δεν ήταν και τόσο εύκολο, αφού ο χωρισµός του τραγουδιστή από τη σύζυγό του Τζένη Βουτσινού, µε την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ήταν αρκετά νωπός. Μέσα στο καλοκαίρι, όµως, φαίνεται ότι η σχέση αυτή δυνάµωσε αρκετά και οι δυο τους πια δεν κρύβονται.
Ο Χρήστος «ανεβάζει» στα social media συχνά τρυφερές φωτογραφίες µε τη µελαχρινή τραγουδίστρια, ενώ τελευταία φορά που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν στην πρεµιέρα νυχτερινού κέντρου στη λεωφόρο Βουλιαγµένης, αλλά και στο Θέατρο Πέτρας, στη συναυλία που είχε διοργανωθεί για τα 40 χρόνια στο τραγούδι του αγαπηµένου του φίλου και συναδέλφου Βασίλη Καρρά.
Η Ναταλία υιοθετεί συχνά το rock chic look στις εµφανίσεις της και είναι απόλυτα ταιριαστή µε τον Χρήστο ∆άντη, ακόµη και στις στιλιστικές της επιλογές. Οι δυο τους δεν περνάνε απαρατήρητοι, όπου κι αν εµφανιστούν. Οπως µαρτυρά το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ο Χρήστος και η Ναταλία αισθάνονται πλέον σίγουροι για τα αισθήµατά τους, γεγονός που τους κάνει να στέκονται ακοµπλεξάριστα µπροστά στον φακό. Ο Χρήστος ∆άντης έχει κάνει τέσσερις γάµους και µάλιστα οι τρεις πρώτες σύζυγοί του είναι τραγουδίστριες. Με τη δεύτερη, την Κατερίνα Τοπάζη, έχει αποκτήσει κι έναν γιο, τον Χριστόφορο, ο οποίος είναι 18 ετών. Μετά τη Λίτσα Γιαγκούση παντρεύτηκε την Κύπρια τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου, ενώ ο τελευταίος του γάµος ήταν µε την Τζ. Βουτσινού, η οποία ήταν θαυµάστριά του. Η Τζένη τού χάρισε δύο ακόµη πανέµορφα παιδιά, την επτάχρονη Μαριζέτα και τον τριών ετών Σήφη (Ιωσήφ-∆ιονύσιο).

Αυτή την περίοδο, δίνει συναυλίες ανά την Ελλάδα µαζί µε τη Ραλλία Χρηστίδου, ενώ είναι πάντα κοντά στα τρία του παιδιά, φροντίζοντας να περνά χρόνο µαζί τους και να µεριµνά για τις ανάγκες τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved