Έξαλλος ο Σεφερλής με θεατές που βιντεοσκοπούσαν την παράστασή του
Showbiz

Έξαλλος ο Σεφερλής με θεατές που βιντεοσκοπούσαν την παράστασή του

Εκτός εαυτού ο Μάρκος Σεφερλής με θεατές της παράστασής του στην Κύπρο.

Πρώτη φορά ο κωμικός ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού επί σκηνής και αφορμή γι' αυτό στάθηκε η παράνομη βιντεοσκόπηση του έργου από θεατές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το περιστατικό σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso συνέβη το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης «Αλλος για Survivor». Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξαφνιάστηκαν με τον εκνευρισμό του πρωταγωνιστή, κυρίως όμως με το θράσος των «δραστών», που δεν συμμορφώνονταν με τις -επαναλαμβανόμενες- συστάσεις του από τη σκηνή.

Ο Μάρκος Σεφερλής από τα πρώτα λεπτά που ανέβηκε στο σανίδι εντόπισε κάποιους ανάμεσα στο κοινό που μαγνητοσκοπούσαν τη σατιρική παράσταση. Τότε προέβη σε μια ευγενική ανακοίνωση, λέγοντας πως απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε μετάδοση στα social media.

Ωστόσο οι «παραβάτες» δεν συμμορφώθηκαν ούτε στην πρώτη ούτε και στις επόμενες εκκλήσεις του θιασάρχη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να... εκραγεί και να διακόψει τη ροή του έργου, φανερά εκνευρισμένος.

Την ίδια στιγμή οι συμπρωταγωνιστές του, μεταξύ των οποίων είναι και η σύζυγός του Ελενα Τσαβαλιά, ανέλαβαν ρόλο... πυροσβεστών, προκειμένου να τον ηρεμήσουν, ενώ κάποιοι θεατές -μετά την έκρηξη του πρωταγωνιστή- αποχώρησαν προτού εκείνος και οι συνεργάτες του βγουν στη σκηνή για την υπόκλιση του φινάλε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved