Γιάννης Τσιμιτσέλης:Διατηρούμε καλή σχέση μεταξύ μας και όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις...
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης:Διατηρούμε καλή σχέση μεταξύ μας και όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις...

Μπορεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη να επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, όμως προτεραιότητα και των δυο είναι η κόρη τους, Ευαγγελία.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για το χωρισμός του αλλά και για το πώς είναι ως μπαμπάς.

«Προσπαθώ να συμπυκνώνω όσο μπορώ τον χρόνο και να περνάω όμορφα και εποικοδομητικά τις ώρες που είμαι με την κόρη μου, η οποία είναι πλέον 4 ετών. Το παιδί μου, μου ξύπνησε συναισθήματα, με έκανε για παράδειγμα πιο ευαίσθητο. Την πρώτη φορά που μπήκα σε αεροπλάνο μετά τη γέννηση της με έπιασαν ανασφάλειες του τύπου "αν πάθω τίποτα, τι θα γίνει η μικρή;". Ενα παιδί σε βάζει σε άλλη διαδικασία σκέψης.

Κάποιες φορές η κόρη μου με ακολουθεί στη δουλειά. Παλιότερα, κάθε φορά που έμπαινα μέσα σε μια κουίντα φώναζε "μπαμπά, μπαμπά" και αναρωτιόταν πού είμαι. Ήταν λιγάκι δύσκολο. Την πρώτη φορά που με είδε ήταν σε κάποια φάση που ο κόσμος χειροκροτούσε. Επειδή έπινε νερό, δεν πρόλαβε να με χειροκροτήσει και στενοχωρήθηκε. Μου δημιουργεί πολύ ωραία συναισθήματα ένα παιδί.

Οσο για τον χωρισμό μου, φυσικά δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός, αλλά χαίρομαι που υπάρχει κατανόηση εκατέρωθεν. Εχουμε ένα 4χρονο κορίτσι που θέλουμε να μεγαλώσει σωστά και να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Διατηρούμε καλή σχέση με μεταξύ μας και όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις, η ζωή συνεχίζεται», εξομολογείται ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved