Μάνος Ιωάννου: «Το πιο extreme που έχει συμβεί από θαυμάστρια είναι να…»
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Το πιο extreme που έχει συμβεί από θαυμάστρια είναι να…»

Ο Μάνος Ιωάννου φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το παιχνίδι του δολοφόνου».

«Είναι ένα αστυνομικό θρίλερ του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου. Πρώτη φορά εγώ δουλεύω σε κάτι αστυνομικό και σε δράμα κατά κάποιον τρόπο. Χαίρομαι γιατί μου αρέσει. Είχα συνηθίσει στην κωμωδία, αλλά και το δράμα είναι κάτι που αγαπώ εξίσου πολύ. Όσον αφορά την πλοκή του έργου, έχει γίνει ένας φόνος μέσα στο σπίτι και έρχεται ο αστυνομικός και επειδή είμαστε όλοι ένοχοι γι' αυτόν τον φόνο μας κάνει ανακρίσεις για να βρει ποιος είναι ο δολοφόνος», λέει στο Secret.

Στην παράσταση ο ηθοποιός υποδύεται τον σοφέρ τον Σταύρο, ο οποίος έχει παράλληλες ερωτικές σχέσεις. Αυτό συμβαίνει στη ζωή του;
«Δεν συνηθίζω να κάνω παράλληλες σχέσεις. Οταν τελειώνει μία σχέση πηγαίνω στην επόμενη», λέει ενώ αποκαλύπτει αν κάποια από τις θαυμάστριες του έχει ξεφύγει.

«Κάθε χρόνο γίνονται χειρότερα τα πράγματα. Είναι πιο εκδηλωτικές. Είναι πολύ ωραίο να έρθουν να σου πουν «συγχαρητήρια», να σου κάνουν ένα κομπλιμέντο και πόσο μάλλον άτομα που σε ακολουθούν κάθε χρόνο και έρχονται και σε βλέπουν. Αυτά τα ακούω όλα. Υπάρχουν όμως και μερικά άτομα που μπορεί να είναι διαχυτικά μαζί σου. Να σου ζητήσουν το τηλέφωνο, να σε ρωτήσουν πού θα πας μετά, να σου μιλήσουν δηλαδή σαν να γνωρίζεσαι μαζί τους. Με χαμόγελο το προσπερνάω, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να χάσω το χαμόγελο μου. Το πιο extreme που έχει συμβεί είναι να γυρίσει και να μου δώσει ένα φιλί κάποια και να τα χάσω. Ηταν τόσο απότομο που δεν μπορούσα να αντιδράσω», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved