Βίκυ Κουλιανού: «Δεν είχα σκεφτεί να γίνω μοντέλο»
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: «Δεν είχα σκεφτεί να γίνω μοντέλο»

Η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα από τα μοντέλα που έκαναν θραύση την δεκαετία του ’90. Είναι έτοιμη για μια νέα καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό;

«Για τη μόδα πάντα είμαι έτοιμη, δεν έχω σταματήσει ποτέ να κάνω καμπάνιες ή να περπατάω στην πασαρέλα για κάποιον αγαπημένο μου σχεδιαστή. Αν αυτό γίνει δυναμικά,, όπως έχει γίνει με τα μοντέλα της γενιάς μου στο εξωτερικό, θα είναι μεγάλη μου χαρά. Είμαι γεννημένη μέσα στη μόδα, είναι όλος μου ο κόσμος όλη μου η ζωή, οπότε δεν θα είχα πρόβλημα. Ποτέ δεν σταμάτησα την πορεία του μοντέλου. Κάνω πολλά πράγματα παράλληλα, όπως να παίζω μουσική σε μαγαζιά, πέρυσι έκανα θέατρο. Ίσως να είμαι και φέτος, που θα ξεκινήσει ένα έργο κι εγώ μετά θα μπω, θα είμαι γκεστ. Κάνω φωτογραφήσει, πασαρέλα, καμπάνιες, εταιρείες ρούχων. Δεν το κάνω στη μορφή που γινόταν τότε που κάθε μέρα είχα φωτογράφηση και 10 πασαρέλες. θα είναι καλοδεχούμενο. Η ισχυρή ταυτότητα μας ποτέ δεν φεύγει από πάνω μας» τόνισε στο Λοιπόν.

-Πώς θα περιέγραφες την πορεία σου μέχρι σήμερα;

«Τέλεια. Ενα υπέροχο μαγικό ταξίδι που το διένυσα και δεν θα το άλλαζα με τίποτα, θα έκανα ό,τι έκανα αν συνέβαινε να ξανασυναντήσω τον Ασλάνη, να μου έλεγε ότι θα γίνω μοντέλο. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, δεν είχα σκεφτεί να γίνω μοντέλο, ήθελα να πάω στη Σχολή Καλών Τεχνών, δεν είχα στόχο να γίνω μοντέλο, δεν .το είχα καν φανταστεί. Τότε ήταν και άλλες εποχές. Δεν ήταν όλοι τόσο πολύ μέσα στα πράγματα με τη μόδα, το ναρκισσισμό, με τα κινητά... καμία σχέση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved