Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ να δω με τίποτα πολιτικές εκπομπές»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ να δω με τίποτα πολιτικές εκπομπές»

Για την τηλεοπτική της εμμονή, για το πρόσωπο εκείνο που της λείπει από την οθόνη αλλά και με ποια είναι εκείνη η στιγμή που όταν βλέπει κάτι, κλείνει αμέσως την τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Σολωμού.

Ποιο είναι το πρόσωπο ή η εκπομπή που σου λείπει από την τηλεόραση;

«Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη. Γενικότερα, μια ενδιαφέρουσα εκπομπή που να κάνει πρωτότυπες συνεντεύξεις με ωραίο concept».

Εχεις κάποια τηλεοπτική εμμονή; «Τις ελληνικές ταινίες! Ξέρω απέξω όλο τον ελληνικό κινηματογράφο. Δεν χάνω με τίποτα τις ταινίες της Βλαχοπούλου και της Καρέζη. «Η Παριζιάνα», «Τζένη Τζένη», «Οι Θαλασσιές οι Χάντρες», όποια κι αν είναι»

Αλλάζεις γρήγορα κανάλι ή κλείνεις την tv όταν δείχνει τι; «Οτιδήποτε σε talent show. Επίσης δεν μπορώ να δω με τίποτα πολιτικές εκπομπές. Δεν βλέπω ειδήσεις, τις διαβάζω στο Διαδίκτυο, τις ακούω στο ραδιόφωνο»

Ο άνθρωπος με τις περισσότερες εμ¬φανίσεις στην τηλεόραση του σπιτιού σου;
«Αναγκαστικά εγώ, ο Μάριος (Αθανασίου), γιατί ο γιος μου θέλει να βλέπει πού και πού τη μαμά και τον μπαμπά, αλλά από επιλογή θα σου πω ότι τις περισσότερες εμφανίσεις τις έχουν μπασκετμπολίστες. Βλέπω πολύ μπάσκετ. Τρελαίνομαι. Δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα, μόνο Εθνική Ελλάδας», λέει η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved