Η Τζούλι Μασίνο συγκλονίζει: «Αιμορραγούσαν οι φωνητικές μου χορδές πάνω στη σκηνή»
Showbiz

Η Τζούλι Μασίνο συγκλονίζει: «Αιμορραγούσαν οι φωνητικές μου χορδές πάνω στη σκηνή»

Η Τζούλι Μασίνο αποκάλυψε ότι δεν κατάφερε ν' αποκτήσει την οικογένεια που ήθελε εξαιτίας των λάθων επιλογών της σε συντρόφους. 

Παντρεύτηκες όμως δύο φορές, έκανες οικογένεια.

«Παντρεύτηκα δύο φορές, ναι. Ο πρώτος μου άντρας πέθανε και χήρεψα σε μικρή ηλικία. Δεν είχα στήριξη από την οικογένεια μου, πάντα εγώ έπρεπε να τρέχω να βρω δουλειά, να βοηθάω την οικογένεια μου. Από 10 χρονών, που άρχισα να δουλεύω κάνοντας μπέιμπι σίτινγκ, ό,τι λεφτά έβγαζα τα έδινα στην οικογένεια μου για να τη βοηθήσω. Άκουγα συνέχεια ότι είχαμε προβλήματα, χρειάζονταν λεφτά για τους δικηγόρου και ότι δεν έφταναν τα χρήματα»

Δικηγόρους γιατί;

«Ο πατέρας μου έκανε δύο δουλειές, άνοιξε δική του εταιρεία, αλλά κάτι δεν ρύθμισε σωστά, δούλευε πολλές ώρες κάθε μέρα, είχε και τρία παιδιά... Αυτό με πείραζε, γιατί δεν μπορούσα να εκφραστώ καλλιτεχνικά και να κάνω τα όνειρα μου. Έτσι, πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι μου 15 χρονών. Παντρεύτηκα στα 22 μου και νόμιζα ότι αυτός θα γίνει ο πατέρας των παιδιών μου, όμως μέσα σ' ένα χρόνο έβλεπα ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα και χώρισα. Τη δεύτερη φορά που παντρεύτηκα ήταν στην Ελλάδα, για 2,5 χρόνια, εκείνος είχε δύο παιδιά, εγώ ήθελα ένα παιδάκι. Ήμουν ανασφαλής, γιατί κουβάλαγα αυτά που είχα ζήσει από την οικογένεια μου. Στο δεύτερο γάμο έκανα πάλι λάθος, νόμιζα ότι θα γίνει καλός πατέρας, αλλά δεν τον γνώριζα όσο καλά έπρεπε. Δεν μπορούσα να βρω την οικογένεια που ήθελα να έχω και μου έλειπε. Ήταν λάθος επιλογή. μου, λάθος άνθρωποι από την ανασφάλεια μου. Είμαι ρομαντική, είχα ελπίδες και νόμιζα ότι θα πάει πολύ καλά»

Δεν παντρεύτηκες από έρωτα;

«Όχι, δεν ήμουν ερωτευμένη, λάθος μου πολύ μεγάλο. Μετά είχα δύο μεγάλες σχέσεις, γύρω στα 9 χρόνια η καθεμία, αλλά πάλι τα ίδια, πάλευα έκανα υπομονή, αλλά δεν έχει βρεθεί ο σωστός άνθρωπος, ο σωστός σύντροφος δίπλα μου»

Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι συνέβη αυτό;

«Πάντα είχα γύρω μου ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο, κανέναν με άλλη δουλειά, από άλλο επαγγελματικό χώρο, μόνο ο πρώτος μου άνδρας δεν ήταν. Τότε ήμουν πάρα πολύ μικρή... πέρασα πολλά, θυμάμαι ότι αιμορραγούσαν και οι φωνητικές μου χορδές, τότε ήμουν 20 χρονών και το έπαθα επάνω στη σκηνή» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved