Σοφία Βόσσου: «Θα μου αρέσει να βρεθώ στην αγκαλιά του. Δεν φοβάμαι τον θάνατο»
Showbiz

Σοφία Βόσσου: «Θα μου αρέσει να βρεθώ στην αγκαλιά του. Δεν φοβάμαι τον θάνατο»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση και αποκάλυψε ότι δεν φοβάται τον θάνατο.

Με την τηλεόραση πώς... έμπλεξες;

«Το 1989 έκανα το πρώτο μουσικό σόου στην ΕΡΤ. Λεγόταν «Το μεγάλο θέαμα». Μετά μπήκε στη ζωή μου το «Μεταξύ μας» στο Mega με την Έλντα Πανοπούλου. Ύστερα πήγα στον Σκάι και έκανα τις πλάκες με τα τηλέφωνα.

Αυτοσχεδίαζα! Ήμουν κι από τις πρώτες που ασχολήθηκαν με την ελεύθερη ραδιοφωνία, με τον ΤΟP FM. Μετά με πήραν στον Σκάι μαζί με τον Ανδρέα και κάναμε την εκπομπή «Πού ξέρεις, μπορεί». Αλλά, σε παρακαλώ, γράψε και για ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Με κάλεσε το 1994 ο Γρηγόρης Βαλτινός και έπαιξα στη «Ζωή του Τσέχωφ» στο θέατρο»

Με την κρίση πώς τα πας;

«Δεν υπήρξα ποτέ νεόπλουτη με υφάκι, ούτε και ψώνιο. Εντάξει, δουλεύω διπλάσιες ώρες για να πληρώνω φόρους. Αλλά η άποψή μου για τις αξίες της ζωής δεν έχουν αλλάξει. Δεν πήρα ποτέ παπούτσια με 600 ευρώ, έναν μισθό»

Πιστεύεις στον Θεό;

«Απόλυτα! Η μεγαλύτερη πλάνη είναι όταν σου συμβαίνει ένα κακό να τα βάζεις με τον Θεό. Μα δεν σου το έστειλε ο Θεός αυτό, αλλά ο διάβολος. Ο Θεός σού έχει δώσει την ελεύθερη βούληση. Η μαγκιά είναι να πούμε στον σατανά «στείλε μου όσες δοκιμασίες θες, εγώ δεν τα βάζω με τον δημιουργό μου». Μου έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα. Και ευχαριστώ τον Θεό για τη δύναμη που μου δίνει. Και να σας πω και κάτι άλλο... Πολύ θα μου αρέσει να βρεθώ στην αγκαλιά του. Δεν φοβάμαι τον θάνατο! Αφού είμαι χριστιανή ορθόδοξη, πιστεύω στην αιώνια ζωή και στην Ανάσταση του Κυρίου μας» είπε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved