Σοφία Αρβανίτη: «Όταν μπορούσα, προσπάθησα να κάνω παιδί, αλλά δεν μου βγήκε»
Showbiz

Σοφία Αρβανίτη: «Όταν μπορούσα, προσπάθησα να κάνω παιδί, αλλά δεν μου βγήκε»

Η Σοφία Αρβανίτη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν της λείπει ένα παιδί από τη ζωή της.

Το γεγονός ότι δεν έχεις δικό σου παιδί πώς το βλέπεις;

Όταν μπορούσα, προσπάθησα να κάνω παιδί, αλλά δεν μου βγήκε. Το «απόγονος» με την έννοια να έχω έναν δικό μου άνθρωπο να με γηροκομήσει, που λένε, δεν μου λέει κάτι, γιατί αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί σε κάθε γονιό που έχει παιδί.

Αναμφισβήτητα δείχνεις πολύ νεανική. Υπάρχει μυστικό γι’ αυτό;

Δεν καπνίζω, πίνω λίγο, κάνω γυμναστική, κολυμπάω και κάνω μια βασική περιποίηση στο πρόσωπο, που δεν έχει να κάνει με πλαστικές. Πάντως, εγώ βλέπω ότι έχω μεγαλώσει, αλλά αυτό που ίσως... παραμυθιάζει τους άλλους είναι ότι αποτυπώνεται στο πρόσωπο μου η ψυχή μου! Δηλαδή, δεν γερνάει το βλέμμα μου.

Πώς κρίνεις τη σημερινή τραγική πραγματικότητα της χώρας μας;

Όλα είναι ένας μόλος και η τηλεόραση ένα μπουρδέλο... Δεν υπάρχουν ηθικές αξίες και το χειρότερο είναι ότι μας έχουν κάνει να μην μπορούμε να μιλάμε για την Ελλάδα μας. Αν εκφράσεις τη λατρεία σου για τις ομορφιές της χώρας σου και για την Ιστορία της, το λιγότερο που θα σε πουν είναι «εθνικιστή»... θέλουν να μας κάνουν να μην υποστηρίζουμε την πατρίδα μας και αυτό για μένα είναι τραγωδία!

Είσαι ευχαριστημένη απάτη ζωή σου και την καριέρα σου;

Όταν στην πορεία δεν μου έχει συμβεί κάτι τραγικό, και χτυπάω ξύλο να μη μου συμβεί ποτέ, δεν μπορώ να παραπονιέμαι και να λέω τι με πλήγωσε. Σιγά τα ωά! Από τη στιγμή που είμαι υγιής, ακόμα όμορφη -λέω- και ακόμα δημιουργική στη μουσική και στο τραγούδι, δεν στενοχωριέμαι για τίποτα. Είμαι ευτυχισμένη, γιατί πλέον δεν περιμένω τίποτε και δεν απογοητεύομαι και δεν πληγώνομαι! Καλά Χριστούγεννα σε όλους...

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved