Η νέα καριέρα της Ξανθίππης του 50-50! Δείτε το νέο της βήμα
Showbiz

Η νέα καριέρα της Ξανθίππης του 50-50! Δείτε το νέο της βήμα

Η Μαρία Ανδρούτσου τα... σπάει επί σκηνής

Η τηλεοπτική Ξανθίππη στο «50-50» απέκτησε το δικό της ροκ συγκρότημα, ξεκινώντας νέα καριέρα -παράλληλα με αυτήν της υποκριτικής- στο τραγούδι.

Οι Marian rock Band, όπως ονομάζεται το γκρουπ, άρχισαν τις εμφανίσεις τους λίγο πριν από την άφιξη του νέου χρόνου και... χάλασαν κόσμο! Στην πρεμιέρα η ηθοποιός ανέβηκε στο stage γνωστής μουσικής σκηνής και ως wild girl ξεσήκωσε τα πλήθη που την αποθέωσαν.

«Αυτή ήμουν πάντα κατά βάθος. Ροκ! Η Ξανθίππη ήταν απλώς ένας ρόλος και αντίστοιχα η Τάμμυ στις “Σαββατογεννημένες”. Οσο περνάει ο καιρός και με γνωρίζω καλύτερα, νιώθω πως όλο αυτό που είμαι τώρα δεν είναι ένα look καλλιτεχνικό. Είμαι εγώ» δήλωσε με αυτοπεποίθηση στην «Espresso» η αρχηγός του γκρουπ που φέρει το όνομά της.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η αδελφή της Θωμαΐς Ανδρούτσου, επίσης ηθοποιός, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. «Ηταν η πρώτη φορά που με είδε live στη σκηνή. Επαθε σοκ! Η έκπληξή της ήταν μεγάλη. Οταν είδα τον ενθουσιασμό της, πέταξα κι εγώ από χαρά. Είμαστε πολύ αγαπημένες αδελφές. Στηρίζουμε η μια την άλλη και μεταξύ μας λέμε μόνο αλήθειες. Μου είπε ότι της άρεσα και η γνώμη της μέτρησε πολύ μέσα μου!», λέει και καταλήγει:

«Πάντα ήταν το όνειρό μου να τραγουδήσω. Το δούλευα για καιρό στο μυαλό μου και πριν από δύο χρόνια αποφάσισα να φτιάξω την μπάντα. Με τη βοήθεια του Τάσου Σωτηράκη, που παίζει πλήκτρα στο γκρουπ, εντοπίσαμε τους υπόλοιπους καταπληκτικούς μουσικούς, τον Τόνι Μιχαλακόπουλο στα ντραμς, τον Γιώργο Μάνο στην κιθάρα και τον Παντελή Μπακογεώργο στο μπάσο.

Επειτα από μήνες σκληρής προετοιμασίας, αναζήτησης τραγουδιών και ατελείωτες πρόβες βγήκαμε στον... αέρα δυνατά, το χαρήκαμε και τώρα αναζητούμε νέους χώρους για τις εμφανίσεις μας» δήλωσε με ενθουσιασμό και συνέχισε λέγοντας ότι δεν προτίθεται να αφήσει την καριέρα της στο θέατρο ή στην τηλεόραση. «Αν υπάρξει σοβαρή πρόταση, θα τα συνδυάσω και τα δύο!» τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved