Τα τραγούδια και τα σκίτσα που έκανε η Αρλέτα λίγο πριν φύγει από τη ζωή
Showbiz

Τα τραγούδια και τα σκίτσα που έκανε η Αρλέτα λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Πέντε μήνες περίπου μετά τον θάνατο της Αρλέτας, κυκλοφορεί ο δίσκος που ετοίμαζε.

Κυκλοφορεί με τον τίτλο «Η Γιαγιά Μου Μαγειρεύει Όνειρα Τηγανητά». Ο δίσκος περιλαμβάνει 13 κομμάτια, τα τελευταία που ηχογράφησε η Αρλέτα, σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους της Sunny Μπαλτζή.

Ο δίσκος άρχισε να ετοιμάζεται το 2014 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2017. Τα σκίτσα που φιλοτεχνούν το CD είναι δημιουργήματα της ίδιας της Αρλέτας.

«Με τόσο αραιές εμφανίσεις στη δισκογραφία και γενικώς αισθάνομαι ότι θέλω να πω δύο λόγια γι’ αυτό το καινούργιο “παιδί” μου που έχει τρεις “γονείς”. Τον Λάκη Παπαδόπουλο, τη Sunny Μπαλτζή κι εμένα, την Αρλέτα. Είναι το τρίτο “παιδί” που σκαρώνουμε με τον Λάκη μετά τριάντα συναπτά έτη. 30, μια ολόκληρη γενιά! Είμαι χαρούμενη κάθε φορά που παίρνω στα χέρια μου καινούρια τραγούδια, παλιά LP τώρα CD, αύριο ΤΔ. Είναι ένα δώρο που μου έκανε η ζωή, κάθε λίγα ή πολλά χρόνια κάτι καινούργιο γεννιέται και είναι για όλους, είναι ευλογημένο. Καλήν ακρόαση φίλοι μου, ειδικά εκείνοι που αγοράσατε το CD και δεν το κλέψατε από το YouTube. Ευχαριστώ!» γράφει η ίδια στο σημείωμα του δίσκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved